VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Június 08. 15:39  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Utolsó munkanapján kollégái búcsúztatták Hartyáni Gábort

Gabi bácsi 48 év után távozik a Viditől, és kezdi meg a remélhetőleg békés, gondtalan nyugdíjas éveket. Kenyeres Imre utánpótlás sportigazgatót 60. születésnapja alkalmából köszöntötték.

2018. június 8-án, pénteken volt Hartyáni Gábornak az utolsó munkanapja a Vidinél, egykori játékosunk, majd későbbi edzőnk és vezetőedzőnk ugyanis nyugdíjba vonult. Az ő tiszteletére nagy ünnepséget szerveztek a Vidi utánpótlásbázisán, ahol a kollégák ajándékokkal lepték meg Gabi bácsit, majd több órán keresztül sztorizgattak az elmúlt évtizedek eseményeiről.  

"Újpestről érkeztem annak idején Székesfehérvárra, 48 évvel ezelőtt, 1970 nyarán. Fogalmam sincs, hogy hogyan alakult volna az életem, ha maradok a fővárosban. Az biztos, hogy nagyon szép időszaka volt az életemnek a vidis korszak játékosként. Évről évre jobban szerepeltünk a bajnokságban: 11., 9., 7., vidék legjobbja, majd a csúcs, az 1976-os ezüstérem olyan csapattársakkal, mint Wollek, Nagy II, Burka, Karsai, Tiber, Mester, Kovács - hogy csak néhány nevet említsek -, kiegészítve fiatalokkal, mint Májer, Végh, Csongrádi. Rengeteget köszönhetek a Videotonnak. Elsősorban a család miatt érkeztem annak idején Székesfehérvárra, 47 éve élek boldog házasságban. A Videotont is családtagnak tekintem, hiszen itt lettem NB I-es játékos, majd NB I-es pályaedző, később pedig vezetőedző. Azonban a szervezetem jelzett, hogy elég volt a munkából, itt az ideje a pihenésnek. Átestem egy komoly szívműtéten, úgyhogy tényleg nyugodtabb életvitelre van szükségem. Emellett 47 év házasság után a feleségem is megérdemli azt, hogy nyugodt nyugdíjas éveket éljünk közösen. Nem lesz könnyű átállnom arra, hogy nincs semmi labdarúgással kapcsolatos munkám. Biztos, hogy ki fogok járni meccsekre, szurkolni fogok a Vidinek, de sokkal nyugodtabb életet fogok élni. A lányaim külföldön laknak, bármikor kimehetünk hozzájuk meglátogatni őket. Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem majd fél évszázadon keresztül a Vidi-családnak, de most sokkal több időt tölthetek majd a saját családommal is" - nyilatkozta honlapunknak Hartyáni Gábor.

"Hartyáni Gábor mögött nagyon gazdag pályafutás áll. A mai napon a Vidi életéből kisétált, ez pedig hatalmas veszteség, hiszen nyugalma, tapasztalata és észrevételei hiányozni fognak. Köszönettel és gratulációval tartozunk neki ahhoz a munkához, amit a magyar labdarúgásban elvégzett. A Vidiben pedig olyat alkotott játékosként és edzőként is, valamint az elmúlt években itt az utánpótlásban dolgozva is, amit kevesen mondhatnak el magukról. Nagyon boldog, egészséges, hosszú életet, békés nyugdíjas éveket kívánok neki" - fogalmazott Kenyeres Imre utánpótlás-sportigazgató.

A távozó Hartyáni Gáboron kívül egyébként utánpótlás sportigazgatónkat is köszöntötték az up-edzők, hiszen Kenyeres Imre 60. születésnapját ünnepli június 8-án. Ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánunk neki!

 

CÍMKÉK
Hartyáni Gábor
Hírek
November 21-én visszatér a Vidi Sóstóra! 2018. November 21.

November 21-én 19:00 órakor, az Újpest ellen lép pályára először a MOL Vidi FC az új Sóstói Stadionban és 2018-ban még további két bajnokira kerül sor Székesfehérváron, melyekre november 12-15. között mini-bérletet értékesítünk. November 16-tól jegyvásárlásra is lesz lehetőség.

Sóstó - a főpróba megvolt, jöhet a stadionnyitó - VIDEÓVAL 2018. November 13.

A felvidéki DAC, a Puskás Akadémia FC és a Vidi U15-ös csapatainak részvételével rendeztek minitornát a Sóstói Stadion centerpályáján. Az új stadion első "nem hivatalos" gólját Hanzli Dominik, klubunk játékosa szerezte. 

December 5-én, 15.00-kor játszunk a Budafok ellen a kupában MK @ 2018. November 13.

A legjobb 16 közé jutásért lépünk pályára NB II-es ellenfelünk otthonában.

Legyőzte és utolérte a 11 forduló alatt 1 gólt kapó Vasast a Vidi U19 UTÁNPÓTLÁS @ 2018. November 12.

Ezen a hétvégén csak a fiú csapatok léptek pályára. Utánpótlás-eredmények.

Heti menü: két hazai válogatott meccs, a Vidi II idegenbe látogat 2018. November 12.

Csütörtökön Észtországgal, vasárnap Finnországgal játszik NL-meccset a nemzeti csapat, a Vidi második együttese a Szabadkikötő vendége lesz szombaton.

Hartyáni Gábor 70 - Boldog születésnapot! 2017. November 24.

Egykori játékosunkkal, majd későbbi pálya- és vezetőedzőnkkel 70. születésnapja alkalmából beszélgettünk.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek