VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Július 22. 01:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Stefan Scsepovics: "Jó játékkal gyűjtöttük be a három pontot"

Szerb támadónk szerint bizakodásra ad okot a Kisvárda elleni teljesítmény.

A MOL Vidi FC magabiztos, 4-0-s sikerrel nyitotta a 2018-19-es idényt. Együttesünk az újonc Kisvárda ellen már az első 20 percben előnyhöz jutva szerezte meg a három pontot, az utolsó találatot pedig a csereként beálló Stefan Scsepovics szerezte, aki éppen testvérét, Markót váltotta a szünetben.

"Nagyon jól kezdtük a találkozót, korán tizenegyeshez és emberelőnyhöz jutottunk, ami sokat segített, hiszen láthattuk, a Kisvárda alapvetően kemény védekezésre és kontrajátékra rendezkedett be a mai napon. 1-0 után már könnyebb dolgunk volt. Nagyon örülök neki, hogy végül nekem és testvéremnek, Markónak is sikerült gólt szereznie a meccsen, ez nem minden nap történik meg a futballban. Ezzel együtt a legfontosabb nem ez, hanem a három pont begyűjtése volt, amelyet ráadásul jó játékkal sikerült elérni. Ez önbizalommal tölt fel minket következő meccsekre. A Ludogorets kiváló csapat, de a mai teljesítmény bizakodásra ad okot" - nyilatkozta Stefan Scsepovics.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek