VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Augusztus 07. 18:51  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk: péntek este játszunk a DVSC-vel

Fontos infók az augusztus 10-i bajnokira. Klubunk szurkolói buszt indít. A már korábban megvásárolt, szombati napra szóló belépőjegyek természetesen érvényesek, azokat cserélni nem kell.

Eredetileg szombaton 17 órakor fogadtuk volna a DVSC-t az OTP Bank Liga 4. fordulójában. A BL-szereplésünk miatt azonban azzal a kéréssel fordultunk a DVSC-hez és az MLSZ-hez, hogy a találkozót egy nappal korábban, péntek este rendezzék meg. Miután kérésünket a DVSC és az MLSZ is jóváhagyta, így immár hivatalos, hogy a MOL Vidi FC - DVSC bajnokit augusztus 10-én, péntek este 20 órától rendezik meg Felcsúton, a Pancho Arénában.

Fontos, hogy ezúttal a Pancho Arénába szurkolóink a mérkőzés kezdete előtt 90 perccel, vagyis 18:30-tól tudnak majd bejutni, és a helyüket elfoglalni!

Az őszi szezonra a sorsolás sajátosságai miatt, valamint a Sóstói Stadionba várható visszaköltözés miatt, nem ad ki klubunk bérletet, így a MOL Vidi FC mérkőzéseire csak belépőjeggyel lehet bejutni.

Jegyvásárlás

Klubkártyával:

  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók.
  • Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.​

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Klubkártya nélkül:

  • Az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje. A VidiShop hétfőtől péntekig 10:00-től 17:30-ig tart nyitva, az ebédszünet 13:00-tól 13:30-ig tart.

Hazai- és vendégjegyek

A részletes jegyárakat az alábbi táblázatunk tartalmazza:

 

JEGYÁRAK
Jegy típusa Jegyár elővételben / Online Jegyár helyszínen
Felnőtt 1400 Ft 2000 Ft
Kedvezményes
(hölgy, diák, nyugdíjas)
700 Ft 1000 Ft
Gyermek (14 év alatt) 0 Ft 500 Ft
Vendég 1400 Ft 2000 Ft

Szektorok

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre.

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek) várjuk szurkolóinkat! 

 

Megközelítés

A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A legegyszerűbben a 811-es úton Lovasberény, Vértesacsa és Alcsútdoboz érintésével juthatnak el szurkolóink a Pancho Arénához (8086 Felcsút, Fő utca 176.). Személygépkocsival utazóknak ezt az útvonalat, illetve a Sportcsarnok melletti parkolót javasoljuk igénybe venni. 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4km távolság a lehajtótól)

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat.

Különjáratok  

A Debrecen elleni mérkőzésre klubunk a piros és a kék vonalon szurkolói buszt indít. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával augusztus 10-én, pénteken 15 óráig.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak augusztus 10-én, pénteken 18:30-kor, a gyülekező 18:15-től lesz.

 

PIROS VONAL
SZÉKESFEHÉRVÁR ZÁMOLY CSÁKVÁR VÉRTESBOGLÁR BODMÉR FELCSÚT - PANCHO ARÉNA
18:30 18:48 18:55 19:03 19:08 19:15

 

KÉK VONAL


Székesfehérvár


Lovasberény

vértesacsa

alcsútdoboz

felcsút - pancho aréna
18:30 18:55 19:05 19:14 19:26

 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek