VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Augusztus 10. 11:17  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
NŐI FUTBALL
Elkezdődik az idény felnőtt női csapatunk számára

Szombaton a Sopron elleni Magyar Kupa-találkozóval elrajtol a 2018-19-es szezon.

Az NB II-ben 2017-18-ban ezüstérmes felnőtt női csapatunk július 9-én kezdte el a felkészülést az új idényre, így mostanra több mint egy hónapja folyik a munka. Augusztus 11-én, szombaton 15 órakor elérkezik az első tétmérkőzés ideje is.

"A csapat készen áll az új szezon új kihívásaira, a nyáron érkezők és visszatérők beépültek a csapatba, így minden adott ahhoz, hogy sikerrel vegyük a FÖRCH Magyar Kupa, később pedig a bajnokság jelentette akadályokat. Az első ilyen az augusztus 11-i, SC Sopron elleni hazai kupameccs, amit továbbjutás esetén a Pápai ELC-Nyárád elleni ütközet követ jövő szombaton" - fogalmazott Gajdóczi Tibor.

A felkészülés eredményeiről Róth Magdolna, női szakági koordinátor számolt be a molvidi.hu-nak.

"Az elmúlt hetek során heti hét edzéssel - kedden és csütörtökön duplával - készültünk, valamint összesen három felkészülési találkozót vívtunk. Az NB II-es Kelen SC felnőtt és U19-es csapatával egyaránt összecsaptunk és mindkétszer győztesen hagytuk el a pályát. Az NB I-be idén feljutott és immáron külföldieket is soraikban tudó St. Mihály csapatával is mérkőztünk, félidei 0-0 után 4-2-re alulmaradtunk, ami rendkívül tisztes helytállást jelent, főleg, hogy a Vidiből 3-4 kulcsjátékos is hiányzott. A szegediekkel azt is megbeszéltük, hogy az őszi pihenőidőszakban ismét edzőmeccset játszik majd egymással a két csapat" - nyilatkozta Róth Magdolna.

 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek