VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. December 02. 20:45  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: "Okosan játszottunk, taktikailag jó meccs volt"

A két vezetőedző értékelte a MOL Vidi-Honvéd bajnokit.

Marko Nikolics:

"Azzal kezdeném, hogy ismét kiemelem, teljesen más igazi hazai pályán játszani, nagyon örülünk, hogy itt lehetünk. A játékosaimnak gratulálok, hiszen ebben a nehéz ritmusban 3 bajnoki rangadóból hármat megnyertek, ráadásul gólt sem kaptunk. Idén hátra van még a Ferencváros és az Újpest elleni rangadó, valamint a Chelsea elleni mérkőzés, de egyelőre most a Budafok elleni kupatalálkozóra koncentrálunk. Ma okosan játszottunk, taktikailag ez jó meccs volt, fegyelmezett volt a csapat. Volt némi energiahiány, ez érthető, hiszen ismét éjszaka utaztunk haza a fehéroroszországi meccs után, ezért is kellett az agyunkat is használni és okosan futballozni. Juhász Rolandnak remélhetőleg nincs komoly problémája, és minél hamarabb visszatérhet. Mivel Vinícius el volt tiltva, ezért a találkozó végén Fiola Attila és Stopira fejezte be középhátvédként a találkozót, de ők is remek munkát végeztek."

Supka Attila:

"Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy megbeszéltük, a területeket lezártuk, jól szűkítettünk, a megszerzett labdákból pedig próbáltunk építkezni. Viszont a hazaiak az első lehetőségükből gólt szereztek, innentől jobban ki kellett nyílnunk. Az első félidőben már nem is tudtunk veszélyeztetni, aztán a második játékrészben szorosabbá tehettük volna a meccset, de nem sikerült, sőt Scsepovics révén megduplázta előnyét ellenfelünk. Eddig nem volt jellemző ránk, hogy ilyen hibákat vétünk, mint a mai két gól előtt, ezen javítanunk kell. A támadójátékunkat hatékonyabbá kell tennünk, mert gólok nélkül nem lehet nyerni. A Vidi igazolta, hogy jó csapat, kihasználták a hibáinkat és megérdemelten nyertek."

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek