VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2009. Február 11. 12:04
Garancsi István növelte tulajdonrészét a Fehérvár FC-ben
A mai napon a Garancsi István tulajdonában álló Futball-F 2007 Kft. megszerezte a „FEHÉRVÁR F.C." Kft. üzletrésznek további 12%-át az ÁMV Kft.-től, ezzel a Futball-F 2007 Kft. a „FEHÉRVÁR F.C." Kft. 99.9%-os mértékű üzletrészének tulajdonosává vált.
A megállapodás aláírására hosszas tárgyalásokat és pereskedéseket követően, valamennyi fél által kötött kompromisszumos megegyezés alapján kerülhetett sor. A megállapodás egyúttal azt is jelenti, hogy a Fehérvár FC körüli, még folyamatban lévő peres és egyéb eljárások záros határidőn belül lezárulnak, tekintettel arra, hogy a felek a megállapodásukban kijelentették, hogy a folyamatban lévő perektől elállnak, új eljárásokat pedig nem indítanak egymással szemben. Így most már csupán az eljáró bíróságokon múlik, hogy az eljárásokat hivatalosan is lezáró döntések pontosan mikor születnek meg.
Hírek
U18: Három rúgott gól, mégis vereség a Balatonlelle ellen 2010. Február 11.

Nyolc gólt hozó mérkőzésen szenvedett vereséget a Videoton FC U18 a Balatonlelle ellen, Borsányi István együttese 2-2-es első félidő után 5-3-ra kapott ki NBIII-as riválisától.

U19: Videoton FC-Puskás A. - Pálhalma 2-2 2010. Február 11.

Gól nélküli első félidő után 2-2-es döntetlenre végzett a Videoton FC-Puskás kadémia U19 a Pálhalma elleni felkészülési mérkőzésen, a felcsúti találkozón csapatunk soraiból Tóth Péter duplázni tudott.

U17: Papp Máté és Tar Zsolt is pályára lépett a válogatottban 2010. Február 10.

A Videoton FC-Puskás Akadémia U17 két játékosa, Tar Zsolt és Papp Máté is pályára lépett a korosztályos válogatott Írország elleni felkészülési mérkőzésén. A dublini találkozót a házigazdák nyerték 2-0-ra.

U17: Döntetlen az Etyek ellen 2010. Február 10.

Gólgazdag mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott a Videoton FC-Puskás Akadémia U17 az Etyek felnőtt csapatával. A szünetben még fiataljaink vezettek, ám fordulás után kiegyenlítettek a látogatók.

A Videoton FC II kiütéses győzelmekkel készül a tavaszi szezonra 2010. Február 10.

A február első fele főleg a Videoton törökországi felkészüléséről szól, de ne feledkezzünk meg NB II-es csapatunkról sem, akik szintén gőzerővel készülnek a bajnokságra. Az elmúlt napokban három edzőmérkőzést is játszottak a fiatalok.

Az eső miatt elmarad a délutáni edzés 2010. Február 08.

A tegnapi eső az éjszaka viharos idővé alakult át: ma egész délelőtt dörgött, villámlott, a szél viharossá fokozódott, s továbbra is felhőszakadásszerűen zuhog. Emiatt kissé át kellett alakítani a csapat mai programját.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek