VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2010. Június 08. 21:21
dr. Mezey György marad a Videoton FC vezetőedzője

Megegyezéssel zárultak a vezetőedző és a klub tulajdonosi köre közötti tárgyalások.

Amikor tavaly nyáron dr. Mezey György úgy döntött, vállalja a Videoton vezetőedzői megbízatását, azt mondta, egy évre kötelezi el magát ilyen minőségben. Nos, az egy év eltelt, s a bajnokság vége óta többen feltették a kérdést: marad-e a Mester, akivel a csapat, 34 év után ismét ezüstérmet szerzett? A döntés megszületett.

- A bajnokság vége óta folyamatosan tárgyaltam a tulajdonosi körrel, mert pontosan meg akartam ismerni a vezetés további, rövidebb és hosszabb távú terveit – mondta dr. Mezey. - Ugyanakkor szerettem volna, ha ők is figyelembe veszik a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételek mellett lehet egy nemzetközi szinten is helytállni képes csapatot összerakni. Miután ezeket a feltételeket megteremtették és mindannyian úgy látjuk, hogy a tervek reálisak, a kérdést, amely arra irányult, hogy az én irányításom mellett folytatódik-e a szakmai munka a klubnál, lezártuk. A szakmai stáb az eddigi összetételben dolgozik tovább, az edzések hétfőn, június 14-én indulnak. Hogy mik a tervek? Folytatni a felfelé ívelő szereplést, illetve nemzetközi szinten minél jobban „beásni” magunkat az erősebb csapatok közé.

Klubunk ügyvezetője, Berzi Sándor örömét fejezte ki afelett, hogy a továbbiakban is dr. Mezey György irányítja a Videoton együttesét, így a megkezdett építkezés töretlenül folyatódhat, a csapat tovább fejlődhet és elérheti a kitűzött célokat.
 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek