VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2010. Július 06. 13:39
Remek felkészülési lehetőség a Szuperkupa döntő

Az újak közül csak Bozsovics, Hidvégi és Djrodjic utazik Debrecenbe.

- Nem akarom ismételni magamat, de mivel a Szuperkupa csakis a Debrecennek járhat, ezért továbbra is úgy kezelem a szerdai mérkőzést - ha már egyszer mindenképpen le kell játszni -, mint egy remek felkészülési lehetőséget a jövő héten esedékes Európa Liga fordulóra. Azt viszont üdvözlöm, hogy a szövetség az eredeti elképzelésével ellentétben végül elfogadta annak a lehetőségét, hogy a döntőt ne semleges pályán játsszuk, hanem - miután nálunk folyik a felújítás - Debrecenben rendezhessék. Hogy milyen csapattal állunk ki? Mivel még mindig vannak sérültjeink és betegeink, iiletve az újonnan érkezettek között is akadnak olyanok, akik különböző problémákkal küzdenek, ezért a szerdai keretben még mindig nem teljesen azok lesznek, akik majd a Maribor ellen pályára lépnek. Hogy konkrétumokat mondjak, Vujovics, aki betegség miatt volt kénytelen hazajönni Ausztriából, meggyógyult ugyan, de egyelőre nem elég erős, így a második kerettel edz. Vasziljevics még mindig nem tud teljes értékű munkát végezni, Nagy szintén felépült, de még nem játékkész., s ugyanez igaz Elekre is. Ákost ugyan elviszem Debrecenbe, mert szeretném, ha minél előbb felvenné a ritmust, de mivel nem vett részt az edzőtáborban, mérkőzéshiánya van. Terveim szerint, a szintén betegség miatt korábban hazautazott Farkas Balázs csak a második félidőben kap lehetőséget, többet nem bírna még el egy vírusos fertőzés után. Gosztonyival sajnos adminisztrációs problémák adódtak, így még mindig nem tudtuk teljesen átigazolni, magyarul nem játszathatom. Mutumba vasárnap hazarepült, mivel állapotos feleségével egészsügügyi gondok vannak. Ő szerdán érkezik vissza, s csak ez után tudunk vele foglalkozni. Itthon marad még Tujvel, ami nem azt jelenti, hogy vele nem számolok. Három kapusunk van, akik között nagy verseny folyik, s Tujvel, egyre jobban, biztosabban teljesíti a feladatait. 

A mai edzést követően a következők utaznak Debrecenbe: Bozsovics, Sebők, Lázár, Andics, Lipták, Milanovic, Horváth, Hidvégi, Ponczók, Szakály, Djordjic, Farkas, Sándor, Elek, Polonkai, Siktu, Lencse, Alves, Nikolics.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek