VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2010. Szeptember 22. 10:14
Gosztonyi András: emberségből jeles

Fiatal középpályásunk megszegte a szabályokat - de ezért csak elismerést, tiszteletet érdemel.

A Szolnok elleni mérkőzést követően középpályásunk, Gosztonyi András, mez nélkül érkezett vissza az öltözőbe. Pedig szigorú szabály, hogy szezon közben nem lehet a szerelés egyetlen darabját sem kidobálni a szukrolóknak. András mégis megtette! A büntetést azonban nem, hogy elkerülte, mindannyian tisztelhetjük őt! Néhány napja, az alábbi levelet olvashattuk a Fejér Megyei Hírlapban:

"Emberségből jeles! Köszönöm Gosztonyi Andrásnak, hogy a szombati győztes meccs után sérült kislányomnak ajándékozta mezét. Nagyon boldoggá tette. Eddig is kijárt a meccsekre, ezután már az ajándék-pólóban fog szurkolni. Hajrá VIDI! Bianka és anyukája Csákvárról."

András szerénységére jellemző, hogy a csapat ebből tudta meg, mi is történt. A játékos honlapunkak elárulta, számára teljesen természetes gesztusról van szó. A kislányra azért figyelt fel, mert szerinte szintén Dawn-kóros, akárcsak az ő kishúga, így aztán magától értetődően, szeretett volna neki örömet okozni azzal, hogy mezét lekapva azt nekiajándékozza. Gratulálunk András, emberségből valóban jelest érdemelsz!

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek