VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2010. Október 11. 15:30
Jótékonysági meccs a devecseriek megsegítésére (Frissítve!)

Október 13-án Veszprémben játszik csapatunk a Devecser SE ellen. A bevételt a vörösiszap károsultak javára ajánlja fel klubunk.

Nem sokkal azután hogy meghirdettük a bánrévei viharkárosultak megsegítésére az aukciónkat, az élet úgy hozta, hogy újabb katasztrófa sújtott embereket. Mint köztudott, a múlt hétfői baleset nyomán vörösiszap ár mosta el Devecsert. A Videoton FC az elsők között döntött arról, hogy a károsultak megsegítésére jótékonysági mérkőzést játszik, mégpedig az érintett Devecser SE együttesével. A mérkőzés időpontja október 13., szerda, 15.30 óra, helyszíne a veszprémi Városi Stadion.
Klubunk kezdeményezéséhez csatlakozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Nike Magyarország, a Sport&Media Kft. és a VT Transmann Kft. is.
Mivel a vörösiszap ár teljesen elmosta a devecseri sportpályát is, beleértve az öltözőket és a szertárt, ezért a klub vezetősége úgy döntött, hogy a sportegyesületnek külön segítséget nyújt. A Videoton FC sportszergyártó cége, a Nike Magyarország egy teljes garnitúra felszerelést - 18 db mezt, nadrágot, sportszárat -, valamint 25 db labdát ajánlott fel a Devecser SE részére, amit a szerdai mérkőzésen adunk át. A székesfehérvári VT Transmann cég pedig felajánlotta, hogy a devecseri játékosokat és a település lakóit ingyen szállítja a veszprémi mérkőzésre. Ugyanakkor a Hardforce Security Kft., amely hazai mérkőzéseinken a biztonsági szolgálatot adja, ingyen biztosítja a veszprémi eseményt.
A jótékonysági mérkőzésre 1000 Ft-ért lehet belépőt váltani. Klubunk a teljes jegybevétellel a devecseri károsultakat segíti.

     
  A szerdai Devecser SE - Videoton FC jótékonysági mérkőzésre már kedden is meg lehet vásárolni a jegyeket 1000 Ft-os áron, a Vidishopban 13 és 17 óra között. Kérjük a szurkolókat, aki teheti elővételben vásárolja meg a belépőket! A mérkőzés kapcsán a Magyar Vöröskereszttel együttműködve véradást is szervezünk a veszprémi Városi Stadionban, 14.30 és 18 óra között.  
     

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek