VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2011. Január 30. 20:56  -  Simon Erika
Megérkeztünk!

Hat óra előtt néhány perccel érkezett meg a csapat Chiclana de la Frontera-ba, a közel két hetes edzőtábor bázishelyére.

Mint arról honlapunk is beszámolt, reggel 7 órakor gördült ki a csapat busza a Sóstói Stadionból, s vette az irányt a bécsi reptér felé. Onnan nem sokkal dél előtt szállt fel a gép, amellyel első állomásunkra, Palma de Mallorcára repültünk, majd egy Boeing fedélzetén utaztunk tovább Jerez de la Fronterába, ahol fél hat magasságában landoltunk. Ezután ismét buszozás következett, hiszen bázishelyünk mintegy 50 kilométeres távolságban fekszik Jereztől. A hosszú és fárasztó utazás ellenére jó hangulatban érkezett a csapat a szállodába, amelyhez nagyban hozzájárult az is, hogy még hat órakor is kellemes napsütés és közel 20 fokos meleg volt. Túl vagyunk a vacsorán, ami után a játékosok többsége – mivel mára nincs közös program – elment sétálni, hogy az egész napos ülés után egy kicsit megmozgassák a tagjaikat.
Holnap két edzés vár a srácokra, amelyet a hotelhez közeli pályán vezényel majd dr. Mezey György.
 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek