VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2011. Július 07. 22:37  -  Wéninger Ákos
Szolnoki Rolanddal szerződést hosszabbítottunk

A tehetséges fiatal játékos hároméves szerződést írt alá csütörtökön este.

Szolnoki Roland alapembere volt az előző szezonban a bronzérmes, NB II-es Videoton Puskás-Akadémiának. Tavaly óta az első kerettel készül, NB I-es mérkőzésen még nem mutatkozott be, de ha ilyen ütemben fejlődik tovább "Szoszo", akkor már nem kell sokat várnia arra, hogy bemutatkozhasson az élvonalban is.

Azt, hogy az utánpótlás-válogatottban is alapembernek számító játékosunkkal maximálisan elégedett a Paulo Sousa vezette szakmai stáb, mi sem bizonyítja jobban, hogy 3 évvel meghosszabbították a most nyáron lejáró szerződését. "Szoszo" honlapunknak elmondta, nagyon örül annak, hogy továbbra is a bajnokcsapat játékosa lehet, és ahogy eddig is, ezután is megpróbálja kihozni magából a maximumot és legfőbb vágya, hogy a következő szezonban bemutatkozhasson az NB I-ben. Szolnoki az NB II-es csapatban rendszerint a középpályán játszott, azonban az U19-es válogatottban, valamint a Vidi felkészülési mérkőzésein is a védelem jobb szélén szerepelt.
 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek