VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2011. Július 17. 10:00  -  Wéninger Ákos
A MU-t és a Benfica-t megjárt portugál csatártehetséget igazoltunk

Evandro Brandao többször szerepelt a portugál utánpótlás-válogatottban, ahol edzője volt többek közt Paulo Sousa is. 3 éves szerződést kötött vele klubunk.

Tehetségére már 15 éves korában felfigyelt a világ egyik legnagyobb futball klubja a Manchester United. Hamarosan le is foglalták a játékjogát. Brandaonak azonban nem volt türelme kivárni, hogy lehetőséget kapjon, és inkább visszatért hazájába, hogy a harminckétszeres bajnok Benficanál próbálja meg beverekedni magát a csapatba. Ez azonban nem ment könnyen, mert a Benfica igen jó passzban volt. A portugál bajnokságban és a nemzetközi színtéren is eredményesen szerepelt. Így került kölcsönbe először a Fátima együtteséhez, majd pedig a Gondomar csapatához, ahol 12 mérkőzésen 10 gólt szerzett a fiatal támadó. Brandao valamennyi portugál utánpótlás-válogatottban szerepelt U15-től U19-ig.
Vezetőedzőnk, Paulo Sousa tökéletesen tisztában van a támadó képességeivel, ugyanis 2007-ben, az U16-os válogatottnál volt alkalma megismerni, hiszen ekkor ő volt ennek a csapatnak a szövetségi edzője, Brandao pedig a játékosa.

A Vidi új játékosa már nyilatkozott is honlapunknak:
Paulo Sousa nagyszerű edző, erről meggyőződhettem, amikor a korosztályos válogatottnál velünk dolgozott. Komoly tekintélye volt a csapat előtt. Elsősorban az ő személye miatt döntöttem úgy, hogy Fehérvárra igazolok. Bár tisztában vagyok vele, hogy a klubnál csatárposzton nagy a konkurencia, több gólkirály is van a keretben, az idejövetelem célja mégis az, hogy minél több játéklehetőséget kapjak, amivel természetesen élni is szeretnék, góljaimmal pedig segíteni a jövőben a Videoton FC-t a hazai és nemzetközi porondon egyaránt.

Evandro Brandao 3 éves szerződést írt alá klubunkkal.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek