VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2012. Május 10. 14:50  -  Wéninger Ákos
Nikoliccsal és Apostolopoulos-szal is szerződést hosszabbítottunk

Niko jövő nyáron lejáró szerződését +2 évvel hosszabbítottuk meg, görög védőnk pedig +1 évet írt alá.

Nikolics Nemanja 2010-ben, a téli átigazolási időszakban érkezett klubunkhoz. Az elmúlt másfél évben számtalan góllal járult hozzá csapatunk sikereihez, érkezése évében pedig a gólkirályi címet is megszerezte a bajnokságban. Niko eddigi teljesítménye elismeréseként értékeli a szerződéshosszabbítást.

- Természetesen nagyon megörültem, amikor a klub vezetői közölték velem, hogy meg szeretnék hosszabbítani a szerződésemet. Már érkezésemkor is azt mondtam, hogy a Vidivel szeretném elérni pályafutásom legnagyobb sikereit, és ezt továbbra is így gondolom. Bajnoki címet és Szuperkupa- illetve Ligakupa-győzelmet már szereztem, a következő cél az újabb bajnoki cím és az, hogy komoly nemzetközi sikereket is elérjünk a csapattal. Nagyon boldog vagyok, hogy a szakmai vezetés, a klubvezetők és a szurkolók is elégedettek velem. Rendkívül jól érzem itt magam, így a hosszabbítás feltételeiben szinte pillanatok alatt sikerült megállapodnunk. Azt, hogy ez megtörtént, úgy értékelem, mint az eddigi munkám elismerését, és természetesen a továbbiakban is minden tőlem telhetőt megteszek majd a csapat minél sikeresebb szerepléséért akár hazai, akár nemzetközi sorozatról legyen szó - árulta el Niko a vidi.hu-nak.
 

Vasilios Apostolopoulos tavaly nyáron érkezett hozzánk. Akkor egy évre kötelezte el magát a Videoton FC-hez, melyet most egy esztendővel meghosszabbítottunk. Görög védőnk szintén örömmel vette tudomásul, hogy a Vidi továbbra is számít rá.
- Mindenképp szerettem volna a Vidinél maradni, így nagyon boldog vagyok, hogy ez a vágyam teljesült, és meghosszabbítottuk a szerződésemet egy évvel. Nagyszerűen érzem magam a csapatban, és nagy örömmel tölt el, hogy a csapattársaim és a szakvezetés is elégedettek velem. A szurkolók szeretetét is érzem, úgyhogy minden feltétel adott volt számomra ahhoz, hogy a hosszabbítás kérdésén egy pillanatig se kelljen elgondolkodnom - mondta Apostolopoulos.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek