VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2013. Június 12. 11:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
IGAZOLÁS
Bissau-guineai válogatott védőt igazoltunk

Muhammad Youssuf Cande, művésznevén Mamadu, a portugál másodosztályú Deportivo Aves együttesétől érkezett, 2016. június 30-ig írt alá.

Az 1990. augusztus 29-én született játékos, posztját tekintve balhátvéd, bár korábban balszélsőként is futballozott. Fiatal kora ellenére hazája válogatottjában már több alkalommal is szerepelt. A ForaDeJogo statisztikái szerint az elmúlt idényben összesen 28 alkalommal lépett pályára csapatában bajnoki mérkőzéseken, többnyire kezdőként, és legtöbbször végig is játszotta a meccseket. Bissau-guineai játékos a védőfeladatok ellátása mellett előszeretettel segíti a támadásokat. Mamadu hároméves szerződést írt alá klubunkkal!

"Nagyon örülök, hogy egy olyan klubban folytathatom pályafutásomat, amelyik rendszeres résztvevője az európai kupasorozatoknak. Szeretnék bajnok lenni, és trófeákat nyerni a Vidivel. A csapatból Marco Caneirat és Stopirat ismerem, sőt utóbbi ellen tavaly egy barátságos mérkőzésen pályára is léptem, amikor a Zöld-foki Köztársaság ellen játszottunk. Alig várom, hogy a csapattal elkezdhessem a felkészülést." - árulta el honlapunknak első nyilatkozatában Mamadu.

Hírek
Stoplival hangolódtak a fehérvári gyerekek a foci vb-re 2014. Június 11.

Szerda délután a palotavárosi napóránál kialakított füves focipályán kispályás focitornát rendeztek fehérvári ovisok és általános iskolások részére.

Stoplival csütörtökön az Alba Pláza előtt találkozhatnak SZURKOLÓI @ 2014. Június 11.

Az előzetes tervek szerint Kleinheisler László is a helyszínen lett volna, ő azonban vírusos fertőzés miatt nem tud ma megjelenni.

A Vidi öltözőjében jártam 11 - gyerekblog GYEREKBLOG @ 2014. Június 11.

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk tizenegyedik bejegyzésében Góbi Marcell osztja meg a szezontáró bajnoki mérkőzésen átélt élményeit, aki 12. születésnapjára kapta a lehetőséget szüleitől. 

Szerdától zárva tart a VidiShop, nyitás június 16-án, hétfőn SHOP @ 2014. Június 10.

A klub hivatalos ajándékboltja leltár miatt nem fogadja a vásárlókat a következő napokban.

581 626 forintot utalunk a szerbiai árvízkárosultaknak FELAJÁNLÁS @ 2014. Június 10.

A DVTK elleni szezonzáró belépőjegyeiből befolyt összeg 20%-ából, a csapat adományából és a Nikolics-mezlicitből beérkező felajánlásból gyűlt össze az adomány, mellyel a Máltai Szeretetszolgálat akciójához csatlakozik klubunk.

Antonio Gil Puerto: "Boldog vagyok, hogy itt lehetek, várom a munka kezdetét" INTERJÚ @ 2014. Június 09.

Csapatunk új erőnléti edzője mesélt pályafutásáról, kedvenc csapatairól és arról is, mikor és miért töltött három évet Japánban.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek