VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2013. Június 14. 11:15  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: Markovics Balázs
IGAZOLÁS
Kleinheisler László a Vidiben folytatja

A "Scholes" becenévre hallgató támadó középpályás az előző szezonban az NB II-es bajnokcsapat, a Puskás Akadémia FC alapembere volt. 3+1 éves szerződést írt alá klubunkkal.

Nem volt teljesen váratlan "Scholes" leigazolása, hiszen már a januári spanyolországi edzőtáborban is együtt készült csapatunkkal, sőt az egyik felkészülési mérkőzésen még gólt is szerzett. Végül azonban a tavaszi szezont még a Puskás Akadémia FC-ben töltötte, ahol a bajnokcsapat oszlopos tagja volt. 27 NB II-es bajnokin lépett pályára a 2012-13-as szezonban, 8 gól és rengeteg gólpassz fűződik a nevéhez. Két találata külön is említést érdemel, hiszen a Gyirmót ellen lőtt gólja a 10. legszebb találat volt 2012-ben az "Év legszebb magyar gólja" versenyen, míg az ETO II ellen a forduló gólját lőtte.

Kleinheisler László - aki 3+1 éves szerződést írt alá klubunkkal - így nyilatkozott honlapunknak:
"Nagyon boldog vagyok, az álmom vált valóra azzal, hogy a Vidi labdarúgója lettem. Úgy érzem, jó szezon van mögöttem, és készen állok az NB I-re. Tudom, nem lesz könnyű dolgom beverekedni magam a csapatba, hiszen kiváló játékosok szerepelnek a Vidiben, de szeretem a kihívásokat, és mindent megteszek azért, hogy már az ausztriai edzőtáborban bebizonyítsam José Gomesnek, hogy számíthat rám"

"Scholes több poszton is bevethető, ízig-vérig támadó szellemű játékos. Jó az egy-egy elleni játékban, és remekül indul be labda nélkül az üres területre. Azon játékosok közé tartozik, aki minden pályán töltött percet nagyon élvez. Nagyon jó lövőerővel rendelkezik, és rendkívül dinamikus. Nyugodtan mondhatom, hogy nála jó helyen van a labda" - nyilatkozta honlapunknak Benczés Miklós, a Puskás Akadémia FC vezetőedzője.

Róth Antalt, az U21-es válogatott szövetségi kapitányát is megkérdeztük, mi a véleménye Kleinheislerről, aki 19 évesen már bemutatkozott az U21-es nemzeti csapatban:

"Figyelemre méltó dolog az, hogy 19 évesen már bemutatkozhatott az U21-es válogatottban - ráadásul nem is érdemtelenül. Az NB II legjobb csapatában rendszeresen játéklehetőséget kapott, gyakorlatilag a Puskás Akadémia FC egyik alapembere volt, és jó teljesítményt nyújtott. Személyes megismerkedésünk alkalmával is jó benyomást gyakorolt rám, jó képességű, jó fizikumú játékos, aki előtt úgy gondolom, nagyon szép karrier áll."

CÍMKÉK
Kleinheisler László
Hírek
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek