VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2014. Május 21. 12:36  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Kihívás Napja: Szolnoki és Tar a Gorsium Művészeti Szakközépiskolában jártak

Játékosainkat nagy örömmel fogadták a középiskolások a Kihívás Napja alkalmából rendezett sportnapon.

A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, ahol két szomszédos város vezetői elhatározták, hogy egy egésznapos verseny keretében döntik el, melyikük városa a sportosabb. A verseny eldöntéséhez 0 órától este 21-ig folyamatosan számolták, hányan végeznek aktív testmozgást legalább 15 percen keresztül. 

A Kihívás Napja hamar meghonosodott szerte Európában és a nagyvilágban, majd 1991-ben Magyarországra is megérkezett. Hazánkban eddig összesen 1590 település vett részt a vetélkedésben.

A Kihívás Napjának célja az, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz - ezért támogatják olimpikonok, sportkiválóságok is személyes részvételükkel ezt az országos eseményt.

A mai napon csapatunk két játékosa, Szolnoki Roland és Tar Zsolt a székesfehérvári Gorsium Művészeti Szakközépiskolába látogatott, ahol a fiatal diákok nagy örömmel fogadták őket. Több tucat autogramot osztottak ki Szoszóék, de a tanár-diák focimeccsre beálltak játszani is, illetve részt vettek a kislabda hajításban is.

A két játékos - főleg a hölgyek körében - annyira nagy népszerűségnek örvendett, hogy az iskola testneveléstanára meghívta őket június elejére, hogy tartsanak egy rendhagyó testnevelésórát, amit nagy örömmel elfogadtak Szoszóék.

CÍMKÉK
Szolnoki Roland Tar Zsolt
Hírek
Szolnoki: "Óriási élmény lesz a Magyar Kupa-döntő" 2015. Május 19.

Védőnk azt is elárulta, bízik benne, hogy sokan elkísérik a Vidit szerdán este a Groupama Arénába, és a lefújást követően együtt ünnepelhetik a Vidi történetének második Magyar Kupa-győzelmét.

Szolnoki Roland: "Nem tudott meglepni bennünket az Újpest" INTERJÚ @ 2015. Április 29.

Védőnk azt is elárulta, hogy nagy szerepe van a sikerben a szakmai stábnak, akik ezúttal is remekül készítették fel a csapatot az aktuális ellenfélből.

Szolnoki: "Egy rendkívül egységes csapat otthonába látogatunk" INTERJÚ @ 2015. Április 19.

Védőnket arról kérdeztük, milyen mérkőzésre számít a DVTK otthonában.

Szolnoki Roland: "Nem foglalkozunk azzal, hogy a Ferencváros megközelített bennünket 8 pontra" INTERJÚ @ 2015. Április 05.

Védőnk hozzátette, a csapat célja, hogy vasárnap nyerjen az Újpest otthonában, és akkor ismét visszaáll a 11 pontos különbség a két együttes között.

Szolnoki Rolandot behívta a válogatottba Dárdai Pál VÁLOGATOTT @ 2015. Március 26.

A sérülést szenvedő Vanczák Vilmos helyére csapatunk védőjét hívta be a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Szolnoki Roland: "Úgy érzem, erőnlétileg sikerült topformába lendülnöm" 2015. Február 20.

Fiatal védőnk azt is elárulta, hogy a csapat felkészülését jól szolgálta, hogy idén is olyan együttesek ellen játszhattak edzőmeccseket, amelyek a nemzetközi foci élvonalához tartoznak. 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek