VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2016. Február 01. 07:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
JÓTÉKONYSÁG
Jótékonysági árverés a Vaterán - segítsük együtt a rászoruló gyermekeket!

A stadionbúcsúztatón viselt, és a csapat által dedikált, "Viszlát, Sóstó!" feliratú mezekre lehet licitálni ezúttal. 

Klubunk már évek óta támogatja a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központot, így folytatva a hagyományokat, 2016-ban jótékonysági gyűjtést indít a Vaterán a rászoruló gyermekek megsegítésére.

Ezúttal is hívjuk és várjuk szurkolóinkat, hogy álljanak a jó ügy mellé, és licitáljanak a felajánlott mezekre, amelyek nem csak azért különlegesek, mert a csapat minden tagja és az edzői stáb is dedikálta, hanem mert a játékosok ebben léptek pályára a stadionbúcsúztató bajnoki mérkőzésen a Paksi FC ellen. 

A jótékonysági árverés keretében, a csapat tagjainak meze külön-külön kerül kalapács alá, így most bárki megszerezheti kedvenc játékosának a mezét az alábbi online aukción. 

 

A dedikált Vidi-mezekért kattintson ide!  

 

Az egyedi, "Viszlát, Sóstó!" felirattal ellátott mezekre 2016. február 8-án, 8.00-ig lehet licitálni, és a befolyó teljes összeget a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ támogatására fordítjuk.

Álljon Ön is a jó ügy mellé, szerezze meg kedvence dedikált mezét, és támogassa a rászoruló gyermekeket! Köszönjük!

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek