VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. Január 27. 12:50  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
TUDÓSÍTÁS
Vastic fejesével nyert az Admira

A kétszer harmincperces összecsapáson több helyzete volt az osztrák csapatnak, de Zöldesi remekül védett.

A spanyolországi edzőtábor első felkészülési meccsén az osztrák elsőosztályú Admira Wacker ellen játszottuk. A két csapat megegyezése alapján kétszer harmincperces találkozóra került sor, Henning Berg a Zöldesi - Sejben, Pölöskei, Varga Bence, Szolnoki - Solomun, Lénárt, Oliveira, Bódi - Barczi, Bévárdi tizenegyet nevezte.

Az első kapura veszélyes lövést az osztrákok kettese, Fabio Strauss jegyezte, de a távoli próbálkozást Zöldesi szögletre tolta. A 16. percben Oliveira szép cselek után jó ütemben indította Bódit, aki lekészítette a labdát Szolnokinak, hátvédünk lövése azonban nem talált kaput. Két perccel később Knasmüllner 30 méteres erős lövése szállt el méterekkel a felső kapufa felett. A félidő vége előtt öt perccel Barczi ugratta ki a középre húzódó Bódit, ám Leitner jól jött ki a kapujából és megelőzte szélsőnket. Négy perccel később Zöldesi védett nagyot, miután egy Admira-szögletet követően Monschein került lövőhelyzetbe. Nem sokkal később ismét fiatal kapusunk hárított - Storkl lapos lövésénél volt résen. 

A második félidőre az Admira többet is cserélt, a középkezdés után a labdát például a Bayern München második csapatában is megforduló Toni Vastic indította útjára. A 34. percben szabadrúgáshoz jutott az osztrák csapat - Toth ballábas tekerését szépen védte Zöldesi. Nyolc perccel később Schmidt 17 méteres sarokra tartó lövését védte bravúrral kapusunk. A 49. percben Barczi került lövőhelyzetbe, a sarok felé tartó labdát Wostry blokkolta. Az 56. percben az addig kiválóan védő Zöldesi is tehetetlen volt, amikor Posch jobboldali beadását Vastic fejelte a hálóba. Két perccel később ismét Toth tekert kapura egy szabadrúgást, Zöldesi akárcsak a félidő elején, most is szögletre ütötte a labdát. Több említésre méltó esemény már nem történt a találkozón, a keret másik fele 16:00 órakor a Dinamo Bukarest ellen lép pályára.
 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek