VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. Június 19. 16:15  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Jegyinfók a Videoton FC Európa Liga-selejtezőire

Június 19. délutántól már megvásárolhatják a belépőket online (a Vidishopban június 20-tól), amiket érdemes a későbbiekre is megőrizni!

Csapatunk az Európa Liga első selejtezőkörében 2017. június 29-én 20.45-kor fogadja a máltai Balzan FC együttesét a Pancho Arénában. A visszavágóra július 4-én kerül majd sor. Továbbjutás esetén pedig a második selejtezőkörben a Nömme Kalju FC (észt) - B36 Tórshavn (feröeri) párharc győztesével találkozunk. Itt az első meccs lesz idegenben, július 13-án, a visszavágó Felcsúton, július 20-án.

Kérjük szurkolóinkat, hogy mindenképp elővételben vásárolják meg a belépőjüket, így nem csak a helyszíni jegyárnál kedvezményesebben juthatnak hozzá, de elkerülhetik a mérkőzésnapi sorban állást is! 
 

Az összes Európa Liga-selejtező (beleértve a 4. kört, vagyis a rájátszást is) a Pancho Arénában kerül megrendezésre!

Elővásárlási lehetőség - Őrizze meg jegyét, érdemes!

Azon szurkolók számára, akik az 1. és 2. selejtezőkörre is megvásárolják jegyüket, továbbjutás esetén elővásárlási lehetőséget biztosítunk, így biztosan lesz helyük a harmadik selejtezőkörre is. 

A playoff-mérkőzésre szintén garantáltan juthat jegyhez elővételben minden olyan szurkolónk, akinek megvan a belépője az 1., 2. és 3. selejtezőkörre, és azt bemutatja a VidiShopban.

Tudnivalók az első és a második selejtezőkörre

2017-es tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóinknak elővásárlási lehetőséget biztosítottunk június 20. és június 23 között! A bérletes helyeket június 23-án, 17.00-kor felszabadítottuk, ettől az időponttól kezdve minden szabad helyre lehet vásárolni. 

Továbbjutás esetén a második selejtezőkör hazai meccse előtt is jár az elővásárlási lehetőség tavaszi bérleteseinknek, a jegyértékesítés megkezdésétől négy napig, július 7-én, illetve július 10-től 12-ig.
 

Európa Liga-selejtező (Q1,Q2) JEGYÁRAK Elővételben vagy online Mérkőzésnapon a helyszínen
Teljes árú 1400 2800
Kedvezményes (hölgy, nyugdíjas, diák) 700 1400
Gyerek, 14 év alatt 500 1000


Tudnivalók a harmadik selejtezőkörre

Továbbjutás esetén nem konkrét helyre szóló elővásárlási kedvezményt biztosítunk a jegyértékesítés megkezdésétől 5 napig azoknak, akik az első és második selejtezőkör hazai mérkőzésére szóló jegyüket bemutatják a Vidishopban. Itt is kiemelendő, hogy csak a Piac téri ajándékboltunkban történő személyes vásárlás alkalmával tudnak élni ezzel a lehetőséggel. Öt napig kizárólag a korábbi meccsek jegyeit bemutatók juthatnak jegyhez, online vásárlásra nem is lesz lehetőség ebben az időszakban.
 

Európa Liga-selejtező (Q3) JEGYÁRAK Elővételben vagy online Mérkőzésnapon a helyszínen
Teljes árú 2800 5600
Kedvezményes (hölgy, nyugdíjas, diák) 1400 2800
Gyerek, 14 év alatt 500 1000


Tudnivalók a rájátszásra

A harmadik selejtezőkörhöz hasonlóan, nem konkrét helyre szóló elővásárlási kedvezményt biztosítunk a jegyértékesítés megkezdésétől 3 napig azoknak, akik az első, a második és a harmadik selejtezőkör hazai mérkőzésére szóló jegyüket bemutatják a Vidishopban, amennyiben érdekeltek leszünk a rájátszásban. Itt is kiemelendő, hogy csak a Piac téri ajándékboltunkban történő személyes vásárlás alkalmával tudnak élni ezzel a lehetőséggel. 3 napig kizárólag a korábbi meccsek jegyeit bemutatók juthatnak jegyhez, online vásárlásra nem is lesz lehetőség ebben az időszakban.

FONTOS! Az elővásárlási lehetőségek mindegyikénél kizárólag a bérlet/jegy tulajdonosának tudunk helyet biztosítani, a jegyeken a személyes adatoknak egyezniük kell. 

Európa Liga-selejtező (Play-off) JEGYÁRAK Elővételben vagy online Mérkőzésnapon a helyszínen
Teljes árú 4200 8400
Kedvezményes (hölgy, nyugdíjas, diák) 2100 4200
Gyerek, 14 év alatt 1000 2000

 

Őrizzék meg jegyeiket, érdemes!

 

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a 2017. június 29-én, 20.45-kor kezdődő Balzan FC elleni találkozóra, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Az Európa Liga mérkőzéseire a fenti jegyárak a hazai szektorban található helyekre érvényesek. Az online és TEX partnereknél történő elővételi vásárlás során a hazai szektorokba vidis klubkártya, a 4J szektorba MLSZ futballkártya szükséges.


Jegyvásárlás:

  • az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje.
  • Fehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.
  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók
  • a Pancho Aréna pénztárai az Európa Liga meccsek előtt 2 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség lesz klubkártya felmutatása nélkül a belépők megvásárlására, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!
  • Klubunk csak névre szóló jegyet értékesít a hazai EL selejtező mérkőzésekre. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket!

A legfontosabb dátumok
 

KÖR SORSOLÁS DÁTUMA ELSŐ MÉRKŐZÉS VISSZAVÁGÓ
1. Június 19. Június 29. Július 4.
2. Június 19. Július 13. Július 20.
3. Július 14. Július 27. Augusztus 3.
Rájátszás Augusztus 4. Augusztus 17. Augusztus 24.

 

Hírek
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek