VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. November 10. 07:30  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
A WyScout 2017-es fórumán jártak a Vidi játékosmegfigyelői

Balogh Tamás és Hadnagy Zsolt a londoni Stamford Bridge-en szakmai konferencián találkozhatott a világ legnagyobb klubjainak képviselőivel.

A 2004-ben alapított, játékosmegfigyeléssel és videoelemzéssel foglalkozó olasz cég, a világhírű WyScout idén is megrendezte hagyományos, téli átigazolási szezon előtti fórumát, ahová évről évre a világ számos kiváló klubjának képviselői is ellátogatnak. A mintegy 130 résztvevő együttes között mások mellett ott volt a Liverpool, a Manchester City, a Juventus, a Sevilla, a Villarreal is - a rangos eseményről pedig a Videoton FC sem maradhatott le.

A londoni Stamford Bridge-en november hetedikén és nyolcadikán megrendezésre került konferencián a Viditől Balogh Tamás és Hadnagy Zsolt volt jelen.

"A fórum két napból állt, a résztvevőket pedig két csoportra lehetett bontani: a klubok játékosmegfigyelőire és a menedzserirodák képviselőire. A keddi programokban elsősorban előbbiek, a szerdaiakban pedig utóbbiak voltak érintettek. Információcserére is sor került, a menedzserek tájékoztatták az érdeklődőket, hogy melyik kliensük milyen státuszt tölt be aktuális klubjánál és átigazolható lenne-e a későbbiek folyamán. Ami az esemény konferencia részét illeti, előadást tartott mások mellett a francia válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Raymond Domenech és a Benfica legendája, jelenlegi utánpótlás-igazgatója, Nuno Gomes is" - fogalmazott a vidi.hu-nak Balogh Tamás.

Megvan már a jegy az Európa Liga csoportkörre? Jegyinformációk itt!
 
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek