VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. November 11. 17:12  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Fejes András: "Sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk"

Egyenlítő találatunkat szerző védőnk szerint dominálni tudtunk a Slaven Belupo elleni összecsapáson.

Együttesünk a válogatott szünetet kihasználva a horvát NK Slaven Belupo csapatát fogadta felkészülési mérkőzésen szombat délután. A 2-2-es végeredménnyel záruló összecsapáson a mieink egyenlítő találatát Fejes András szerezte, aki a 72. percben bólintott a vendégek kapujába. A lefújást követően ő nyilatkozott a vidi.hu-nak.

"Egyszer már találkoztunk a Slaven Belupo csapatával a tavasszal, akkor is hasonló futballt játszottak, mint most. Sokpasszos, szervezett játékot mutattak. Úgy érzem, végig mi domináltunk, nem volt sok lehetősége az ellenfélnek, de a kevésből kettőt sajnos gólra is váltották. Bár edzőmeccsről van szó, azért sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk. A mai mérkőzés célja a vezetőedző elmondása szerint az volt, hogy azok, akik egyébként kevesebb lehetőséghez jutnak, azok is pályára léphessenek és hogy igyekezzünk megvalósítani azt, amit már egész idényben gyakoroltunk. Véleményem szerint ez utóbbi hellyel-közzel sikerült is." - értékelt Fejes András honlapunknak.

Megvan már a jegy az Európa Liga csoportkörre? Jegyinformációk itt!
 
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek