VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. November 11. 16:22  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: „Alapvetően jól játszottunk az egész mérkőzésen”

A két vezetőedző értékelte a Vidi-Slaven Belupo felkészülési mérkőzést.

Marko Nikolics:

„Alapvetően jól játszottunk az egész mérkőzésen, főleg az első félidőben. Furcsa lehet, hogy ezt mondom, hiszen akkor kaptunk két gólt, de ekkor sok helyzetet alakítottunk ki – igaz, ezek közül a legtöbb ki is maradt. Nagyon, nagyon könnyű gólokat szerzett a Slaven, középen hibáztunk, ők erre vártak, jól védekeztek és végigvitték a kontrákat. A hibákat leszámítva jó ritmusban játszottunk, lehetőséget kaptak olyan játékosok, akik mostanában kevesebbet játszottak, szóval több szempontból is hasznos volt a találkozó. Ismét pályára léptek a fiatalok is, a második csapatból először játszott Elvir Hadzic és Takács Martin és másodszor volt ott velünk a pályán Réti Patrik. Biztosan lesz ennek folytatása, mert ilyenkor nagyon fontos tapasztalatokat szerezhetnek mindannyian.”

Tomislav Ivkovic:

„Elégedett vagyok a csapatommal. Sort cseréltünk a szünetben, a fiatalok is helyt álltak a második félidőben. Nem olyan régóta vagyok a csapatnál, kíváncsi voltam mindenki játékára. Voltak persze hibák, de nem volt ez rossz teljesítmény. Szeretném, ha jobban teljesítenénk majd a bajnokságban, szeretném, ha szó szerint játszanánk a focit. Kevés gólt szerzett eddig a csapat a ligában, ezen változtatnunk kell, ezért is örülök, hogy az első félidőben kétszer is be tudtunk találni. Szóval játszanunk kell majd a focit, a jó játékkal pedig jönnek majd az eredmények is.”

Megvan már a jegy az Európa Liga csoportkörre? Jegyinformációk itt!
 
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek