VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. December 01. 10:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
SHOP
Ünnepi nyitvatartás a VidiShopban

December 23-ig minden nap várjuk vásárlóinkat a Piac téri üzletben.

Vasárnap gyújtjuk az első adventi gyertyákat, illetve ekkor nyitjuk a harmadik kis ablakot a vidis adventi naptáron. A karácsonyi ünnepkör kezdete egyben a VidiShop ünnepi nyitvatartásának kezdete is, hiszen vasárnaptól egészen december 23-ig minden nap várja szurkolóinkat ajándékboltunk a Piac téren. Az üzlet 10:00 és 17:30 óra (ebédszünet 13:00-13:30) között tart nyitva. 

Természetesen a vidishop.hu oldalon is be lehet szerezni az ajándékokat. Webshopunk értelemszerűen a nap 24 órájában elérhető, azonban szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét, hogy  karácsonyig csak a december 18-án, éjfélig beérkező rendeléseket tudjuk kézbesíteni.

Fontos, hogy az ajándékbolt - a megszokottól eltérően, az FTC - Vidi rangadó miatt - már december 2-án is nyitva lesz 10.00-16.00 között!

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek