VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. December 06. 14:15  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
Játssz a VidiCrush-sal és a VidiMemory-vel az Alba Plázában!

Legyél te a legjobb és nyerj VidiShopos kedvezményeket!

Klubunk decemberre interaktív szórakozási lehetőséggel készült játékos kedvű szurkolóink számára: megjelent a VidiCrush és a VidiMemory!

A népszerű Candy Crush és a hagyományos memóriajáték mintájára készített egyedi, vidis programmal december 20-ig az Alba Plázában (a mozgólépcsőknél, a kávézónál) kihelyezett készülékünkön játszhatnak az érdeklődők.

VidiCrush

A VidiCrush lényege, hogy a játékos rábökjön azokra az alakzat-összeállásokra, ahol három azonos színű és formájú elem érintkezik egymással valamilyen módon. Minden ilyen találattal pontokat lehet szerezni és minél több ponttal rendelkezik a játékos, annál nagyobb az esélye, hogy eredményével felkerüljön a ranglistára. Egy játék 60 másodpercig tart.

VidiMemory

A VidiMemory memóriajáték lényege, hogy a játékosnak összesen 10, a Videoton FC-vel kapcsolatos kártyát kell minél gyorsabban összepárosítania. A játék indulása előtt 5 másodpercig látható lesz az összes kártya, melyeken többek között Stopli, vidis karácsonyfa, Vidi-mez és címerünk is megtalálható. Egy játék maximum 60 másodpercig tart, a legjobb eredményt elérők neveik megadásával felkerülnek a ranglistára.

Nyeremény

A játékok végén minden játékos, aki legalább egyszer pontot ér el, 15%-os kedvezményre jogosító kuponnal gazdagodik, melyet a VidiShopban válthat be. A kedvezményt bármely termékre be lehet váltani, de csak egy termékre vonatkozik.

A kedvezmény igénybevételéhez a kupont a készüléken a játékosnak le kell fotóznia és a vásárláskor bemutatnia a VidiShopban. A nyereményt január 31-ig lehet beváltani.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek