VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Január 06. 15:47  -  David Rechnitzer
Pre-season for Vidi will begin on the 10th January

The players and coaching staff will report back to Szekesfehervar for the start of pre-season next week.

The team played their last league game on the 9th December 2017. The squad were given a month to rest over the festive period and will report back on the 10th January. The players will head to the CMed Rehab centre in Szekesfehervar for the usual pre-season medical. Marko Nikolic and his staff will then train with the players in Hungary until the 15th January. 

The team will head off for the first of two Spanish training camps from 16-30th January. The pre-season period will include 10 planned friendly games. Director of Football Zoltan Kovacs recently said that the supporters can count on players both leaving and arriving over the winter. 

Hírek
2018 őszének mérföldkövei STATISZTIKA @ 2019. Január 06.

A MOL Vidi FC csapata és játékosai együtt és külön-külön is szép mérföldkövekhez értek a 2018-19-es idény első felében, ezeket gyűjtöttük csokorba.

Január 7-én kezdi csapatunk a felkészülést 2019. Január 05.

A téli időszakban kéthetes spanyolországi edzőtábor vár a MOL Vidi FC-re.

MOL Vidi FC klubkártya információk KLUBKÁRTYA @ 2019. Január 01.

A klubkártya használatával online-elővételben, sorbanállás nélkül vásárolhatják meg belépőiket a nemzeti tizenegy mérkőzéseire, valamint az FTC elleni idegenbeli találkozóinkra. A hazai meccseinkre klubkártya nélkül is lehet online vásárolni belépőt, az online bérletvásárláshoz azonban kell a klubkártya. 

Hazai jegyvásárlás 2019. Január 01.

2019 tavaszától az internetes jegyvásárláshoz egyedül a Ferencváros elleni találkozókon van szükség klubkártyára, ezért javasoljuk, hogy belépőiket váltsák meg kényelmesen, online!

Visszapillantó 2018 - DECEMBER: rangadót nyertünk a Ferencváros ellen 2018. December 31.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2018 decemberében zsinórban harmadjára is nyertünk a MOL Aréna Sóstóban, méghozzá rangadón, a listavezető FTC ellen.

Visszapillantó 2018 - NOVEMBER: másodszor is legyőztük a PAOK-ot 2018. December 30.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2018 novemberében újra megvertük a görög éllovast.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek