VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Február 10. 19:04  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: "Nagy minőségbeli különbség volt a két csapat között"

Vezetőedzőnk nyilatkozott a Dinamo Kijev elleni vereség után.

Marko Nikolics:

„Azt gondolom, történt némi szervezési hiba, hiszen mi két hónapja mondtuk, hogy ezen a mérkőzésen a fiatalok kapnak majd szerepet, ebben a formában ez a találkozó egyik csapatnak sem volt igazán jó. Ha ellenfelünknél is a fiatalabbak játszottak volna, akkor lett volna igazán értelme a találkozónak. Így egyértelműen nagy minőségbeli különbség volt ma a két csapat között, ez a Dinamónak sem lehetett túl hasznos a fontos Európa Liga-mérkőzésük előtt. Senki nem lehet elégedett a mai kilencven perc után. Aminek azért örülök, hogy a fiatalok ilyen kvalitású játékosok ellen léphettek pályára, hiszen korábban erre nem volt alkalmuk.”

Alexander Khatskevich:

“Először is, arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen szinten tudjuk szervezni a saját játékunkat, függetlenül attól, hogy az ellenfél milyen erőt képvisel. Pivaric sérüléséről egyelőre nem tudok pontosabbat mondani, cserét kért, csinálunk majd egy ultrahangot, utána kiderül pontosan, hogy mi a probléma. Moraes és Mbokani kihagyta a téli felkészülés jelentős részét, de most mindkettőjük lehetőséget kapott.”

(fcdynamo.kiev.ua alapján)

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek