VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Február 12. 14:02  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
VIDISHOP
Lepje meg kedvesét Valentin-napon a VidiShopban kapható Sóstói Édessel!

A szerelmesek napjára klubunk limitált kiadású édességgel és minőségi vörösborral készült.

A Videoton FC idén sem feledkezett el a Valentin-napról, hiszen ahogy azt korábban már jeleztük, szurkolóink a VidiShopban február 12. és 14. között ruházati terméket 15% kedvezménnyel vásárolhatnak, illetve 10000 forint feletti vásárlás esetén páros belépővel kedveskedünk a Vasas elleni idénynyitóra. Ez azonban nem minden!

Klubunk a szerelmesek napja alkalmából két limitált kiadású termékkel is kedveskedik drukkereinknek: a Sóstói Édessel és a Piros-kékkel.

A Sóstói Édes egy 15 db-os csokoládéválogatás, amely málnás, mogyorós és narancsos csokitallérokat is tartalmaz, webshopunkban és Piac téri üzletünkben pedig 1790 forintért vásárolható meg.

Piros-kék névre hallgató termékünk egy minőségi száraz vörösbor, amely ideális választás a Valentin-napi romantikus vacsora mellé, ára pedig 2590 forint.

Bérleteseink számára természetesen a Sóstói Édes és a Piros-kék is 10 százalékos kedvezménnyel kapható!

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek