VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Február 12. 18:35  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Marko Nikolics: "Jó meccset játszottunk"

A két vezetőedző értékelte a Vidi-Tiencsin TEDA felkészülési találkozót.

Marko Nikolics:

„Jó meccset játszottunk a kínai élvonal egyik csapata ellen. Közel egy hónapot töltött távol az otthonától az egész küldöttség, a játékosok és a stáb tagjai, de megérte, mert jó munkát végeztünk. A második edzőtáborban három meccsen nyertünk, ezeken hat gólt lőttünk és csak egy gólt kaptunk, azt is büntetőből, ezek mellett volt ugye a Dinamo elleni mérkőzés, amely irreállisra sikerült. A másik három találkozón jól teljesítettek a játékosok, a Krasznodar és a Tiencsin ellen azok a labdarúgók, akik valószínűleg főbb szerepet játszhatnak majd a tavaszi idény során taktikailag fegyelmezetten, szervezetten játszottak minden egyes pillanatában a mérkőzéseknek, sikerült modelleznünk azt, ahogyan játszani szeretnénk a szezon során. Persze az éles találkozók teljesen mások, mint a felkészülési mérkőzések. Most ismét lesz mindenkinek pár napja feltöltődni, és otthon folytatjuk az edzéseket. A tervek szerint jövő hét kedden lesz még egy edzőmeccsünk a Mosonmagyaróvár ellen, majd jön a Vasas elleni bajnoki, nekünk most az a legfontosabb, hogy ott jól sikerüljön az évkezdet. Az edzőtáborral kapcsolatban még fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem történt semmilyen izomsérülés, szóval már csak Huszti Szabolcs visszatérését várjuk.”

Uli Stielike:

„Nagyon jól játszottunk az első félidő negyvenedik percéig, az első kapott gólig. Nálunk volt többet a labda, voltak lehetőségeink is, de az első gól után gyorsan érkezett a második is – ellenfelünk második és harmadik gólja egyébként nagyon jól kivitelezett kontratámadásokból esett. A Videoton játékosai sokkal nyugodtabbak voltak a kapu előtt, mi pedig sajnos az ellenfelünk kapuja előtti 25 méteres területen nagyon sok hibát vétettünk.”

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek