VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Március 11. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Stefan Scsepovics: "Senkire nem lehetett panasz szombat este"

Télen érkezett támadónk két mérkőzésen két gólnál tart.

A Videoton FC szombat este magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott a Diósgyőri VTK ellen a Pancho Arénában. A találkozón Marko Scsepovics két gólpasszal jelentkezett, közülük az egyiket testvérének, Stefannak adta, aki így a Vasas-mérkőzés után ismét eredményes tudott lenni. A hármas sípszót követően télen igazolt támadónk értékelt a vidi.hu-nak.

"Remekül kezdtük a mérkőzést, kétszer is sikerült betalálnunk az első 26 minutumban. Az, hogy az elején meglepjük az ellenfelet, mindig kiemelten fontos, hiszen szerencsés esetben már ekkor meghatározhatjuk a meccs képét, ez most így is történt. Innentől könnyebb volt futballoznunk és megszereznünk a három pontot. Két összecsapáson két gólt lőttem az NB I-ben, remekül érzem magam Magyarországon. Minden csapattársam igyekszik segíteni a beilleszkedést, persze közülük is elsősorban Danko és Marko. Az öcsémtől most egy gólpasszt is kaptam, ami álomszerű! Ő is remekül játszott, annak ellenére, hogy gólt nem sikerült szereznie. Persze ma senkire sem lehetett semmiféle panasz, hiszen magabiztosan győzedelmeskedtünk" - nyilatkozta Stefan Scsepovics.

Megvan már a jegy az Európa Liga csoportkörre? Jegyinformációk itt!
 
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek