VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Március 12. 13:30  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Kiütéses győzelmet aratott női csapatunk a hétvégén

Vesztett pontok tekintetében továbbra is élen a Vidi U14, nyert az U17. Utánpótlás-eredmények.

A legtöbb korosztályban tovább folytatódtak utánpótlás-csapataink és női gárdáink  küzdelmei. A Vidi mindkét dobogós helyen álló együttese - a felnőtt nők és az U14 - győzelmet aratott a hétvégén, az U17 pedig tovább kapaszkodik a tabellán.

U19 I. osztály 19. forduló
2018. március 10. MTK Budapest - Videoton FC 3-1 (1-1)
Hiába talált be az MTK kapujába a már felnőtt csapatunk ajtaján kopogtató Szabó Bálint, alulmaradt Toldi Gábor együttese. A 4. helyezett MTK háromszor köszönt be Illés Áronnak, így újra nyílt az olló a tabellán a a csapatok között - a Vidi maradt 6. Az U19 legközelebb a 3. Haladás vendége lesz.

U17 I. osztály 19. forduló
2018. március 10. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2-0 (1-0)
A tabellán egy hellyel előttünk, 7. pozícióban álló Ferencváros látogatott Sóstóra a hétvégén és pont nélkül térhetett haza. Simek Péter csapata ugyanis az első félidei vezetést követően Gyürki kései góljával bebiztosította sikerét és itthon tartotta a három pontot, amely különösen fontos volt, hiszen így már csak egy meccsnyire van a Vidi U17 a zöld-fehérektől a tabella végén. A következő megoldandó feladat az 5. helyezett ETO lesz.

U16 I. osztály 19. forduló
2018. március 10. Videoton FC - Ferencvárosi TC 1-2 (0-1)
Az U17-tel ellentétben nem tudott jobb helyzetbe kerülni a tabellán U16-os együttesünk, amely egy győzelemmel az Illés Akadémia elé kerülhetett volna. Vajda Gusztáv tanítványai azonban az 55. percre kétgólos hátrányba kerültek, Urbán szépítése pedig későn érkezett, így 1-2 lett a végeredmény - következőleg a 3. Győr lesz az ellenfél.

U15 I. osztály 18. forduló
2018. március 10. Kaposvári Rákóczi BFLA - Videoton FC 2-2 (2-0)
Hősies küzdelemben csípett pontot Kaposvárott a Vidi U15. Csrepka Tamás csapata az első játékrész első felében kétgólos hátrányba került, de nem adta fel a mérkőzést és szívós munkával, a 80. percben egyenlíteni tudott. Az eredménnyel sikerült a Somogy megyeiek előtt maradni a tabellán, legközelebb pedig a sereghajtó Siófok legyőzésével lehet előrébb lépni.

U14 I. osztály 18. forduló
2018. március 10. Kaposvári Rákóczi BFLA - Videoton FC 1-2 (0-1)
Egyszerűen képtelen hibázni U14-es gárdánk, amely egy mérkőzéssel kevesebbet játszva 1 pontr hátránnyal a 3. a tabellán. Bár a gólkirály-jelölt Petres Márk ezúttal nem talált be, Salacz Máté már az első félidőben vezetést szerzett bombaformában lévő fiataljainknak. A Kaposvár később egyenlített, de Fiáth Bence kései gólja újra a három pontot jelentette, így már a 15. helyezett Siófok elleni bajnokira készülhet az U14.

Női labdarúgás

Női NB II Nyugati csoport, 14. forduló
2018. március 11. Videoton FC - SC Sopron 5-0 (3-0)

Az U14-hez hasonlóan tapad az éllovasokra felnőtt női gárdánk, amely továbbra is egy pont hátránnyal a 3. Sopron elleni sima győzelmét követően. Gajdóczi Tibor gárdája már az első játékrészben eldöntötte a három pont sorsát, a másodikban pedig Trampler Kinga a mesterhármast is elérte, így a soproniakat végleg leráztuk. Március 25-én vérbeli rangadó következik: a 2. Balatonfüredhez látogatunk - de előtte egy hét szünet lesz.

Leány U16 Kiemelt csoport, 12. forduló
2018. március 10. Videoton FC - MTK Hungária FC 3-1 (3-1)

Az ősz folyamán még érvényesült a papírforma, és vereséget szenvedett a 2. MTK-tól U16-os csapatunk, de a hétvégén bombameglepetésre 3-1-es győzelmet aratott a Vidi. Fekete Csaba lányai Forró Kata és a válogatott kerettag Székely Zsuzsanna révén már az első félidőben meglepték a fővárosiakat, mi több, a végeredményt is kialakították, ezzel pedig a Kóka és a PMFC elé kerültek a tabellán. Legközelebb a 4. St. Mihály lesz az ellenfél, ellenük lehet folytatni a felzárkózást.

Megvan már a jegy az Európa Liga csoportkörre? Jegyinformációk itt!
 
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek