VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Május 14. 13:01  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Győzött, de NB II-es maradt felnőtt női csapatunk

Trampler Kinga mesternégyessel lett gólkirálynő, de mivel a Pécs is nyert, egy ponttal az élen maradtak. A leány U19 bejutott a felsőházi rájátszásba. Utánpótlás-eredmények.

A fiú U19 és a leány U16 kivételével a Vidi összes korosztályos csapata, valamint a felnőtt nők is érdekeltek voltak az elmúlt héten - akadtak, akik többször is.

U17 I. osztály 26. forduló
2018. május 12. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2-1 (2-1)
Szoros vereséget szenvedett U17-es csapatunk a tabellán éppen a Vidi előtt álló Ferencváros otthonában. Simek Péter csapata egyszer még egyenlíteni tudott - a 25. percben Szalai Péter volt eredményes -, de nem sokkal az első játékrész zárása előtt újra vezetést szerzett, majd meg is tartotta azt a Fradi, így 6 pontra növelte előnyét. Még két meccs van hátra, legközelebb a 3. ETO-nál vendégeskedik a Vidi.

U16 I. osztály 26. forduló
2018. május 12. Ferencvárosi TC - Videoton FC 0-0 (0-0)
U16-os csapatunk is a Ferencvárossal mérkőzött szombaton és a zöld-fehérek ebben a korosztályban sem sokkal állnak a mieink előtt, ugyanis a 6. helyről várhatták a fordulót. Ezen a találkozón végül nem született gól, így bár a 7. Haladás sem nyert, sajnos nem tudtunk közelíteni hozzájuk. Legközelebb az itt is 3. ETO fogadja a Vidit, majd alsóházi rangadón, a Haladás ellen zárjuk az idényt.

U15 I. osztály 26. forduló
2018. május 8. Videoton FC - Illés Akadémia-Haladás 0-1 (0-0)
Kedden délután a középmezőnyben tanyázó Haladás csapata utazott Fehérvárra az U15-ös bajnokság 26. fordulójának keretein belül. A szombathelyiek egy kései, 77. perces góllal nyertek és a 6. helyre léptek előre a tabellán, míg a Vidi maradt 11.

U15 I. osztály 27. forduló
2018. május 12. Budapest Honvéd-MFA - Videoton FC 3-0 (2-0)
A hétvégén aztán még nagyobb erőpróba elé állt Csrepka Tamás csapata, hiszen a listavezető és már bajnok Honvéd Kispesten fogadta a mieinket. A hazaiak a 11. percben jutottak előnyhöz, amelyet később tovább növeltek, így a papírformát igazolva otthon tartották a 3 pontot, miközben a Vidi a 12. helyen zárta a fordulót.

U14 I. osztály 26. forduló
2018. május 8. Videoton FC - Illés Akadémia-Haladás 2-0 (1-0)
Újabb kör, újabb győzelem - ezúttal a keddi játéknapon győzedelmeskedett vesztett pontok tekintetében éllovas U14-es csapatunk, amely a 6. Haladással mérkőzött. Petres Márk szerzett vezetést, majd Tóth Tamás Vid növelte az előnyt, így pont nélkül távozott Sóstóról a Hali.

U14 I. osztály 27. forduló
2018. május 12. Budapest Honvéd-MFA - Videoton FC 1-2 (1-1)
Ráijesztett csapatunkra a forduló előtt 6. Honvéd, hiszen a 19. minutumban előnyhöz jutottak. Pompásan szereplő U14-es csapatunk azonban fel tudott állni és szívós munkával fordított: Horváth Máté és Fiáth Bence a 34., illetve a 61. percben voltak eredményesek és így tartottuk a lépést a közben a hetet két győzelemmel és 17-1-es gólkülönbséggel letudó PFLA-val. A mostani hétvégén a mieink számára nem kerül sor újabb fordulóra, de aztán szerdán előbb az ETO-val, majd a "bajnoki döntőn" a Puskással is összecsapnak majd fiataljaink.

Női labdarúgás

Női NB II Nyugati csoport 21. forduló
2018. május 13. SC Sopron - Videoton FC 3-7 (0-5)
Sajnos az újabb kiütéses siker sem volt elég felnőtt női csapatunk számára a feljutás kiharcolásához. Bár az 5. Sopron ellen a félidőben már 5-0-ra vezettünk és végül 7-3-ra győztünk, az már egy nappal korábban, a Pécs mérkőzésének eredménye nyomán eldőlt, hogy ők lesznek a feljutók, hiszen 0-0-s félidő után 2-0-ra győztek Kőbányán. Trampler Kinga újabb mesternégyessel jelentkezett és végül 16 bajnokin játszva 29 góllal lett gólkirálynő (mögötte a soproni Sábján végzett, aki ezen a meccsen nem tudott betalálni a kapunkba).

Leány U19 Kiemelt csoport 18. forduló
2018. május 10. Astra-4IG-HFC - Videoton FC 2-2 (2-1)
Óriási formában, négy veretlenül megvívott meccsel zárta a leány U19-es bajnokság alapszakaszát a Vidi. Gajdóczi Tibor csapata csütörtökön a 6. Astra otthonában lépett pályára és kiélezett meccsen végül 1 ponttal távozott, így 4. lett és készülhet a felsőházi rájátszásra. A hárommeccses minibajnokságban minden együttes 0 pontról, azonos esélyekkel indul. Az első fordulóban szerdán, Győrben lép pályára a csapat.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek