VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Május 15. 07:30  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
STATISZTIKA
Nego, Stopira és Varga József a 30. forduló csapatában

Két szélsőhátvédünk, illetve a kezdőbe hosszabb idő után visszatérő középpályásunk egyaránt bekerültek a legjobbak közé.

A vidi.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk legutóbb a Haladás ellen aratott 3-0-s győzelmet, és ezúttal három labdarúgónk került be a forduló válogatottjába.

A 30. forduló válogatottja
Nagy Gergely (Vasas, 267) - Loic Nego (Videoton FC, 328), Miha Blazic (Ferencváros, 276), Dejan Karan (Diósgyőr, 251), Stopira (Videoton FC, 253) - Cseri Tamás (Mezőkövesd, 256), Varga József (Videoton FC, 318), Nagy Dominik (Ferencváros, 251), Varga Kevin (Debrecen, 243) - Haris Tabakovic (Debrecen, 355), Davide Lanzafame (Honvéd, 257)

Loic Nego 9., Stopira 5., Varga József 1. alkalommal került be az adott kör legjobbjai közé az idény során. Jobbhátvédünk ezzel immáron az egész ligát tekintve első, hiszen ezt megelőzően is egyedül a nyolcszoros álomcsapat-tag Varga Roland állt vele holtversenyben; míg Stopira utolérte Marquinhos Pedrosót és immáron a balhátvédek közül csak Szabó János áll előtte ebben a tekintetben.

A szombati játéknap 2. és 3. legjobb teljesítményét nyújtó Nego, illetve Varga József egyébként az egész idényt tekintve is kiemelkedően jó számokat hoztak, hiszen előbbi a jobbhátvédek között a 6. (az első 10-ből egyébként az 5 legjobb pontszám a nevéhez fűződik), utóbbi a védekező középpályások között a 4. legmagasabb értékelést kapta.

CÍMKÉK
Stopira Suljic Asmir Loic Nego Danko Lazovics Varga József 2017-2018 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás
Hírek
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek