VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Június 08. 14:42  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu, milenio.com
A Real Madrid is részvétét fejezte ki Kovács Ferenc halála miatt

Emilio Butragueno, a spanyol sztárcsapat nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója klubunk tulajdonosának, Garancsi Istvánnak küldött levelet.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Videoton FC tiszteletbeli elnöke és egykori vezetőedzője május 30-án elhunyt. Nemcsak a magyar futball gyászolja Feri bácsit, hiszen Garancsi István tulajdonos a Real Madrid nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatójától, Emilio Butraguenótól kapott levelet. Az egykori kiváló támadó, aki játékosként több mint 10 évig szolgálta a királyi gárdát, játszott az 1984-'85-ös UEFA-kupa-döntőben a Vidi ellen.

Alább az angol nyelvű levél fordítása olvasható:

"Kedves István,

Mélységes megdöbbenéssel és szomorúsággal vettük tudomásul a hírt, hogy Kovács Ferenc múlt hét szerdán elhunyt. Nagyon megérintett bennünket ez a tragikus veszteség, veletek vagyunk ezekben a nehéz pillanatokban. Klubunk elnöke, Florentino Perez és az összes Real Madrid-dolgozó nevében küldjük legmélyebb részvétünket Kovács Ferenc családjának és barátainak. Ott lesz az imáinkban és a gondolatainkban!

Üdvözlettel: Emilio Butragueno"

A meleg szavakat természetesen tolmácsoltuk a gyászoló családnak, klubunk tulajdonosa, Garancsi István pedig levélben köszöni meg a figyelmességet Emilio Butraguenónak.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek