VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Június 10. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Boban Nikolov: "Elmondtam, a bajnoki címért jöttem a Vidihez"

Macedón válogatott középpályásunk jövőre ismételne.

Együttesünk a Diósgyőri VTK elleni 2-1-es vereséggel zárta a bajnoki címet hozó 2017-18-as idényt, melynek során a Ferencvárossal való szoros versenyfutásból végül a Videoton FC jött ki jobban. A télen még három pont előnnyel tanyázott az élen a zöld-fehér alakulat, akkor érkezett klubunkhoz többek között Boban Nikolov is, aki a Budapest Honvéd elleni 2-0-s, mindent eldöntő siker alkalmával a második találatot jegyezte, de korábban a kispestiek elleni másik tavaszi meccsen, illetve a Haladás ellen is betalált. Macedón válogatott középpályásunk a vidi.hu-nak értékelte a 2017-18-as idényt.

"Érkezésem után a legelső interjúmban, amit a vidi.hu-nak adtam, azt mondtam, hogy a bajnoki címért jöttem a Videoton FC-hez. Most, hogy ezt sikerült elérnünk, azt gondolom, egyrészről maximálisan elégedettek lehetünk, másrészről pedig arra kell törekednünk, hogy ezt minden egyes szezonban megismételhessük. A körülmények és a játékosállomány teljes mértékben adott hozzá. Nagyon élveztem ezt az idényt, sikerült néhány góllal is segíteni a Vidit, a legemlékezetesebb momentum pedig természetesen a Honvéd ellen szerzett, mindent eldöntő gólom, ez a reakciómon is látszott. Ami a nyári selejezőket illeti, a Vardarral az előző idényben már sikerült eljutnom az EL-csoportkörbe és az ott szerzett tapasztalatokat remélem, a következő évadban sikerül hasznosítanom Fehérváron is a BL-selejtezők folyamán. Most a pihenésé a főszerep, de nem szabad túlzásba vinni, hogy jó formában kezdhessük a következő évadot. Még egyszer köszönöm a szurkolóknak a fantasztikus támogatást, erősen hiszek benne, hogy jövőre sikerül ismételni!" - fogalmazott Boban Nikolov.

CÍMKÉK
Boban Nikolov
Hírek
MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek