VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Június 13. 14:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Köszönjük, Székesfehérvár!

Szurkolóink a 2017/2018-as szezonban is rengeteg alkalommal találkozhattak játékosainkkal.

Június 3-án hivatalosan is véget ért a 2017/2018-as szezon, csapatunk átvette a bajnoki serleget és az aranyérmeket, a keret június 14-ig pihenőre vonult. (Kivéve magyar válogatottjainkat, akik csak június 9-én, az Ausztrália elleni felkészülési mérkőzés befejeztével kezdték meg rövid pihenőjüket.)

A június 3-i ünnepség után a legtöbb játékos még hosszasan fotózkodott és aláírásokat osztogatott, többeket pedig régi ismerősként üdvözöltek szurkolóink és a kilátogató gyerekek, hiszen különböző városi rendezvényeken, iskolalátogatásokon már találkoztak velük. Tekintsünk vissza arra, hogy a szezon során mikor-hol bátoríthatták, üdvözölhették a keret tagjait a városban. 

Még javában tartott a nyári szünet, amikor Fiola Attila a VBKE-tábor kis focistáit lepte meg, majd szeptemberben a Zentai úti Általános Iskolában Géresi Krisztián és Szabó Bence kezdte a Vidi aktuális iskolajárását, amelyet októberben Loic Nego és Stopira folytatott a Comenius Kéttannyelvű Általános Iskolában, az év évgén pedig Suljic Asmir és Fejes András látogatta meg a Szivárvány Ovit – Stopli társaságában. Márciusban Fiola Attila és Mocsi Attila a Bugát Pát Szakgimnáziumban jártak, Küsü, Szószó és Hársfalvi András a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola vendégei voltak.

Juhász Roland és Huszti Szabolcs is visszatért a tornatermekbe: két rutinos, válogatott játékosunk a Vidivel régóta kapcsolatban álló Magyar Speciális Olimpikonok Szövetségének meghívására a Csalogány Iskolában Down-szindrómás gyermekekkel fociztak, majd az Vörösmarty Mihály Általános Iskolában beszélgettek a fiatalokkal. A tanév a Fejér megyei Bakonycsernyén zárult, ahol újra Géresi Krisztián és Szolnoki Roland voltak a vendégek. 

A VidiShopban, illetve annak kitelepülésein is zajlott az élet: az őszi idényben Ezekiel Henty és Suljic Asmir, majd Danko Lazovics és Marko Scsepovics dedikálásán alakultak ki nagy sorok, tavasszal pedig Stefan Scsepovics és Pátkai Máté, majd Kovácsik Ádám és Boban Nikolov várta szurkolóinkat – a rengeteg vidis termék és a különböző akciók mellett.

A Ferencváros elleni tavaszi rangadó előtt a Sárkeresztúri úti MOL-töltőállomáson is készültünk egy dedikálással: ott Fiola Attila és Anel Hadzic találkozott a Vidi-drukkerekkel. Mindezek mellett a Sportmajálisos VidiShop kitelepülés sem maradt meghívott vendégek nélkül – itt Vinícius Paulo és Kovács István osztogatta bőszen az autogramokat. 

Ha már Sportmajális: a közös felvonuláson Géresi Krisztián képviselte a Vidit a rengeteg utánpótlás-játékos és edző mellett, a Székesfehérvári Diáktanács Sportnapján pedig Tamás Krisztián és Tóth Bence beszélgetett a tanulókkal. Március 15-én a városi megemlékezés idején ugyan edzése volt a csapatnak, de azt követően Kovács István és Varga József koszorúztak az Ady Endre utcában, tavaly decemberben pedig a város meghívására az Alba Innovár vendége volt az első keret hét tagja is.

A december amúgy is nagyon sűrű időszak mindenki számára, nem voltak ezzel máshogy a játékosok sem. Különböző jótékonysági gyűjtéseink eredményeit Szolnoki Roland és Kovács István szállította el a Máltai Szeretetszolgálat Székesfehérvári Támogató Szolgálatának, Anel Hadzic, Loic Nego, Varga József és Horváth Tamás pedig a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ karácsonyi ünnepségén jártak. A két ünnep között sem maradt foci nélkül Székesfehérvár, a XVIII. VBKE Futballfesztiválon többek között Géresi Krisztián, Szolnoki Roland és Kovács Zoltán is jelen volt, a Vidi-öregfiúk csapata mellett. 

Természetesen nem megyünk el szó nélkül a szurkolói találkozók mellett sem. Ősszel jó hangulatú beszélgetésen vett részt a Club 41-ben Varga József és Fiola Attila, valamint Kovács Zoltán, Pátkai Máté és Juhász Roland, télen ugyanott - szintén az RBD meghívására - válaszolt örömmel a felmerülő kérdésekre Marko Nikolics, majd két hónappal később Stopira és Kovácsik Ádám. Márciusban a Vidi-tanszék első foglalkozását is megtartottuk Kovács Zoltánnal és Juhász Rolanddal, bízunk benne, hogy mindkét sorozat folytatódik a 2018/2019-es szezonban is. 

Köszönjük a sok meghívást, valamint azt, hogy minden eseményen sokan ott voltak és támogatásukról biztosították a csapatot! Találkozzunk minél több vidis eseményen a jövőben is!

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek