VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Június 25. 09:50  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolóink kérdezték - Bajnokok Ligája-jegyinformációk

Kérdések és válaszok a Vidi nyári BL-selejtezőivel kapcsolatban.

Csapatunk az UEFA június 19-i sorsolásának párosításai nyomán a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében az F91 Dudelange együttesével találkozik, a párharc második, július 17-én, 20:15 órakor megrendezésre kerülő meccse lesz Magyarországon.

- Hol fogjuk játszani a Bajnokok Ligája-, illetve adott esetben Európa Liga-selejtező mérkőzéseket? Igaz, hogy a play-off (4. selejtezőkör) már nem Felcsúton lesz? Ha igaz, akkor hol?

A BL-selejtezők első három köre a Pancho Arénában, a rájátszás a Groupama Arénában kerül megrendezésre!

- Mikor és hol tudom megvásárolni a jegyet a Vidi - F91 Dudelange találkozóra?

Az elmúlt évekhez hasonlóan tavaszi bérleteseink számára idén is elővásárlási lehetőséget biztosítunk, június 25. és 29. között tehát ezekre a helyekre csak ők vásárolhatnak majd jegyet. Fontos, hogy ebben az időszakban a bérletet bemutatók csak a saját nevükre tudnak jegyet vásárolni. A bérletes helyeket június 29-én 17:30-tól szabadítjuk majd fel, addig tavaszi bérlettel nem rendelkező szurkolóink a többi helyre tudnak jegyet váltani. 

Fontos, hogy őrizzék meg jegyeiket, mert a későbbi nemzetközi kupamérkőzésekre ezekkel kaphatnak majd elővásárlási kedvezményt.

Jegyet vásárolni a VidiShopban (Székesfehérvár, Piac tér 4.) nyitvatartási időben 10:00 és 17:30 között (ebédszünet 13:00-13:30 között) lehetséges, akár klubkártya nélkül is! Székesfehérváron további 10 helyen, országosan pedig több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva találja). Fontos, hogy klubkártya nélkül csak a VidiShopban tudja megvásárolni a belépőjét, a TEX partnerirodákban csak klubkártyával rendelkező szurkolók válthatják meg belépőjüket.

- Napközben nem érek rá elmenni a városba. Van esetleg lehetőségem online megvásárolni a belépőt?

A tavaszi bérletesek csak személyesen tudják kiváltani jegyüket a saját helyükre. Online vásárlásra a jegyértékesítés megkezdésétől lesz lehetőség a szabad helyekre, amit a legkényelmesebben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon tehetnek meg. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. A hazai szektorokba vidis klubkártyával vásárolhat, a többi csapat klubkártyájával és MLSZ futballkártyával csak a 4J szektorba váltható online jegy.

- A mérkőzés napján a helyszínen is tudok belépőt vásárolni?

A Pancho Aréna pénztárai a BL- és EL-meccsek előtt 2 órával nyitnak, így - amennyiben marad még jegy - a helyszínen is lehetőség lesz klubkártya felmutatása nélkül a belépők megvásárlására, de javasoljuk, hogy inkább elővételben vegye meg a jegyét.

- Miért jobb elővételben megvenni a belépőt?

Két nyomós okunk is van arra, miért javasoljuk szurkolóinknak az elővételes vásárlást. Egyrészt időt takarítanak meg, hiszen nem kell a meccs estéjén sorban állniuk a Pancho Aréna jegypénztárainál. Másrészt pénzt is spórolhatnak az elővásárlással. Elővételben ugyanis 2800 forintba kerül a teljes árú meccsbelépő, míg a találkozó napján, a helyszínen már 5600 forintot kell fizetni. A kedvezményes jegyeket hölgyek, diákok és nyugdíjasok elővételben 2000 forintért, a meccs napján a helyszínen 4000 forintért vásárolhatják meg. A 14 év alatti gyerekjegyet is elővételben érdemes megvásárolni, hiszen így csak 1000 forintba kerül, míg a meccs napján a helyszínen ugyanezért a típusú tikettért 2000 forintot kell fizetni.

- Sajnos nem tudok kedden kimenni a meccsre, de mindenképp ott szeretnék lenni a második hazai selejtezőnkön. Úgy is tudok belépőt venni, ha az első meccsen nem voltam ott?

Természetesen! A második selejtezőkörre is bárki vásárolhat jegyet. Fontos információ azonban, hogy továbbjutás esetén a második selejtezőkör hazai meccse előtt is jár az elővásárlási lehetőség tavaszi bérleteseinknek.

- Biztos, hogy minél tovább jutunk, annál nagyobb lesz az érdeklődés a mérkőzésekre, viszont a Pancho Aréna nem túl nagy. Én ott leszek az első és második selejtezőnkön is, de félek, hogy a harmadik találkozóra, vagy esetleg a play-offra nem jut nekem jegy. Erre van megoldás?  

Azon szurkolók számára, akik az 1. és 2. selejtezőkörre is megvásárolják jegyüket, és el is jönnek a mérkőzésekre a Pancho Arénába, továbbjutás esetén elővásárlási lehetőséget biztosítunk három napig, így biztosan lesz helyük a harmadik selejtezőkörre is! Ne felejtsék el megőrizni a jegyeiket, mert azokat be kell majd mutatni a VidiShopban az elővásárlási lehetőség igénybevételéhez! (a tiszteletjegyekre ez a kedvezmény nem érvényes)

A play-offra szintén garantáltan juthat jegyhez elővételben minden olyan szurkolónk, aki megvásárolta a belépőjét és ott volt az 1., 2. és 3. selejtezőmérkőzésen, és azt bemutatja majd a VidiShopban, de ahogy fent írtuk, ez a találkozó már nem Felcsúton, hanem a Groupama Arénában kerülne megrendezésre. Ne felejtsék el megőrizni a jegyeiket, mert azokat be kell majd mutatni a VidiShopban az elővásárlási lehetőség igénybevételéhez! (a tiszteletjegyekre ez a kedvezmény nem érvényes)

- Ha nem vásárolok jegyet és nem megyek el az 1. selejtezőre, de a másodikon ott leszek, akkor nekem is lesz garantált jegyem a 3. körre?

Sajnos ez esetben nem tudjuk garantálni, hogy marad még jegy.

- Muszáj minden nemzetközi kupameccsre ugyanoda vásárolnom a jegyemet, ahova az első selejtezőre szólt a belépőm?

Nem! Minden mérkőzésre, bármelyik szabadon lévő székre vásárolhat belépőt. Akár a másik szektorba is, mint ahonnan legutóbb szurkolt.

Nincsen még jegye? Vásárolja meg most, kényelmesen, online!

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek