VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Szeptember 06. 17:20  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Lepje meg kollégáit Európa Liga-belépővel, adómentesen, béren kívüli juttatásként!

A cafeterián felül, akár jutalomként is adható!

Szeretne a kollégáinak egy különleges meglepetést szerezni?

Segítünk: vásároljon belépőt a Vidi Európa Liga-mérkőzéseire, adómentesen! 

A személyi jövedelemadóról szóló (Szja) törvény 1. számú melléklet 8.28. pont a) alpontja így rendelkezik: a munkáltatók, kifizetők a munkavállalóik részére korlátlan értékben vásárolhatnak adó- és járulékmentesen sportrendezvényre szóló jegyet és bérletet. Ez azt jelenti, hogy az érvényben lévő adótörvények alapján a munkáltató elszámolhatja a dolgozó sportrendezvényre vásárolt belépőjét.

Amennyiben szurkolóink ilyen megoldással szeretnének jegyet/bérletet vásárolni, kérjük, hogy a vásárlás előtt jelezzék a szándékukat. 

A belépőjegyet az érintett magánszemély veheti meg, de a számlának a munkáltató nevére kell szólnia, csak így számolható el költségként. 

Fontos tudni, hogy a sportbelépők juttatásának adómentességéhez nem szükséges belső szabályozás vagy cafeteria előírás, akár jutalomként is adható. 

Ha Ön is meglepné kollégáit a Vidi Európa Liga-csoportkörének egyik mérkőzésének élményével, kattintson ide a részletes bérlet- és jegyinformációkért!

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek