VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Szeptember 10. 11:07  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Sajtóakkreditáció a BATE Borisov elleni Európa Liga-csoportmeccsre

Fontos információk a média számára a csütörtöki mérkőzéssel kapcsolatban.

Klubunk örömmel fogadja, hogy a csapat sikeres szereplését követően megnövekedett a sajtó érdeklődése a MOL Vidi FC irányába. Ahogyan eddig, úgy a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy a média kiszolgálása mindent igényt kielégítsen hazai mérkőzéseinken.

A mai naptól a VIDIPRESS felületén lehet akkreditációs kérelmet benyújtani a BATE Borisov elleni Európa Liga-mérkőzésre – a találkozó szeptember 20., 18:55 órakor kezdődik a budapesti Groupama Arénában. A mérkőzésre alapvetően továbbra is az itt olvasható elvek érvényesek, a további kiegészítésekkel.

Sajnos a stadion kapacitása véges, így minden akkreditáló újságírónak és fotósnak nem tudunk majd sajtóbelépést biztosítani.

A különböző adat-, valamint statisztikaszolgáltató cégeket képviselő kollégáknak erre a találkozóra nem áll módunkban sajtóbelépést biztosítani.

Szabadúszó kollégáknak erre a találkozóra nem áll módunkban sajtóbelépést biztosítani. Amennyiben a VIDIPRESS rendszerben szabadúszóként van regisztrálva valaki, az akkreditációs kérelem benyújtásakor megjegyzésben jelezze, hogy a BATE elleni találkozóról melyik médium számára tudósít. Amennyiben ezt nem teszi meg, akkreditációját nem tudjuk elfogadni.

A találkozót megelőzően, az akkreditációk elbírálásakor a MOL Vidi FC kommunikációs osztálya adott esetben megkérheti az akkreditáló újságírót, vagy fotóst, hogy e-mailben mutasson be legalább három olyan publikált írást, képsorozatot, amelyben csapatunkkal foglalkozott a 2018-as naptári évben a mai napig bezárólag (szeptember 10.). A publikált anyagok bemutatása önmagában még nem jelent automatikus pozitív elbírálást.

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel, a helyszínen dolgozó televíziós kollégák szintén kiemelt száma miatt a BATE Borisov elleni hazai találkozóra nem tudunk minden újságíró és fotós számára parkolási lehetőséget biztosítani. A MOL Vidi FC kommunikációs osztálya külön e-mailben jelzi majd azt, hogy kinek tudunk behajtási engedélyt biztosítani. Azon újságírók, akik nem kapnak külön e-mailt, önállóan kell megoldniuk személygépjárműjük elhelyezését.

A televíziós stábok létszáma nem haladhatja meg a három főt (riporter, operatőr, technikus) – kivéve a jogtulajdonos televíziók stábja.

Újságíró-igazolvány, valamint újságíró-szövetségi tagság önmagában nem jelent automatikus pozitív elbírálást.

Az e-mailben küldött akkreditációs kérelmeket magyar médiumoktól továbbra sem áll módunkban figyelembe venni. A külföldi médiumok akkreditálásáról továbbra is egyedi elbírálás alapján döntünk, természetesen jelen mérkőzésre előnyt élveznek a vendégcsapat országából érkező újságíró kollégák.

Az akkreditáció határideje: szeptember 17. (hétfő), 12:00 óra! Ezt követően egy médiumtól sem áll módunkban akkreditációs kérelmet befogadni!

Az akkreditációk elbírálásának határideje: szeptember 18. (kedd), 12:00 óra.

Együttműködésüket, megértésüket köszönjük. További jó munkát kívánunk!

MOL Vidi FC
Kommunikáció

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek