VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Szeptember 11. 12:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Szurkolói infók a Puskás Akadémia elleni bajnokira

Az OTP Bank Liga 8. fordulójában csapatunk Felcsútra látogat. Érdemes elővételben megvásárolni a belépőjegyet, hiszen így 800 ft-ért tekintheti meg a vendégszektorból a találkozót, míg a helyszínen 1000 ft-ba kerül a belépőjegy. 

Szombaton 17 órakor a MOL Vidi FC a bajnokságban eddig még nyeretlen Puskás Akadémia FC vendégeként lép pályára a felcsúti Pancho Arénában. 

Jegyinformációk

A Pancho Arénába a vendégjegyek elővételben és online 800 forintba, mérkőzésnapon a helyszínen 1000 forintba kerülnek. Mérkőzésnapon a Vidi-szurkolók 15 órától a betonos parkoló felőli oldalon, a 3I és a 3H szektor mögött, az 5-6-os pénztárban válthatják meg jegyüket; míg elővételben szombatig minden nap 10 és 18 óra között a Pancho Aréna 1-es jegypénztárában, valamint online felületen nyílik erre lehetőség. A vendéglátó klub kéri szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében belépőjüket elővételben vásárolják meg.​

Vidis klubkártyára az online megváltott jegyeknél van szükség, a helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás. Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésre vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt!

Szurkolóink Vidis klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Szektorok, utazási és parkolási információk

A Pancho Arénába 15 órától léphetnek be a Vidi-szurkolók, a vendéglátó klub tájékoztatása szerint a 3I-3H vendégszektorokban biztosítanak büfét számukra, ami ugyancsak két órával a mérkőzés előtt nyit. Gépjárművel érkező szurkolóink számára a Bicske-Csákvár kereszteződésnél Bicske felé hajtva megközelíthető murvás úton lehetséges a parkolás. A vendégszurkolók a 3-as bejáraton keresztül léphetnek be a stadionba.

Szurkolói busz

A Puskás Akadémia FC elleni idegenbeli mérkőzésre klubunk a piros (zámolyi) vonalon szurkolói buszt indít. A buszra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával szeptember 14-én, pénteken 17 óráig.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járaton, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjárat Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indul szeptember 15-én, szombaton 15:30-kor, a gyülekező 15:15-től lesz. Az autóbusz 30 perccel a lefújást követően indul vissza Székesfehérvárra.

 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek