VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Szeptember 12. 12:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
VÁLOGATOTT
Fiola Attila: "A szívem vitt előre"

Hátvédünk szerint nem lepte meg a magyar válogatottat a görögök játéka.

Az UEFA újonnan létrehozott sorozatának, a Nemzetek Ligájának második fordulóját játszotta a magyar válogatott kedden este a Groupama Arénában. A Görögország elleni összecsapás (2-1) alkalmával megszületett az első győzelem is, amelynek a végig pályán lévő Fiola Attila is tevékeny részese volt. Hátvédünk a lefújást követően a molvidi.hu-nak nyilatkozott.

"Örülök, hogy sikerrel vettük a mai mérkőzést. Volt ugyan szemmel látható különbség a finnek elleni találkozóhoz képest, de úgy gondolom, szombaton sem lett volna probléma, ha nem kapunk gólt az első 10 perc során. Ahogy akkor, úgy ma is küzdött a csapat, most ehhez jó játék is párosult. Kielemeztük a görögöket, tudtuk, mit fognak játszani, nemigen leptek meg minket. Akartuk ezt a győzelmet és hála az égnek sikerült is kicsikarni! A mai ütközetet is végigjátszottam, sok meccs van a lábamban a nyár óta, nagyon elfáradtam. Az utolsó 15 percben ma is csak a szívem vitt már előre, a lábam nehezen engedelmeskedett. Ezzel együtt természetesen nagyon várom a Vidire az ősz folyamán váró kihívásokat!" - fogalmazott Fiola Attila.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek