VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Szeptember 14. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
NŐI FUTBALL
A hétvégén debütál a Vidi leány U14-es csapata

Újonnan alakult korosztályos gárdánk első ellenfele a Pápai ELC lesz.

A MOL Vidi FC felnőtt női csapatának nem volt tétmérkőzése az elmúlt hétvégén, de a leállás női fronton nem volt teljes, mivel az U19 és az U16 is pályára lépett. A történésekről Róth Magdolna női szakági koordinátor számolt be a molvidi.hu-nak.

"A felnőttek nem léptek pályára a szeptember 8-9-i hétvégén, az U19 viszont Szombathelyen játszott és a Haladás Viktória ellen értékes, 1-1-es döntetlent harcolt ki. Az U16-os csapat a már régebb óta hasonló korú csapatot szerepeltető Astra otthonában 4-0-ra alulmaradt. Ami a következő napokat illeti, az NB II-ben szombaton 16 órától az újonnan alakult Ajkához látogatunk. Ahogy a többi is, úgy ez is fontos bajnokinak ígérkezik céljaink megvalósítása szempontjából. Az U19 most nem fog játszani, az U16 pedig szombat déltől látja vendégül az MTK-t, de a hétvége kiemelkedő történése mindenképpen U14-es gárdánk debütálása. A nyár folyamán felállított együttesünk is Sóstón kezd, méghozzá vasárnap 16 órakor a Pápai ELC ellen" - fogalmazott Róth Magdolna.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek