VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Szeptember 14. 15:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
A Sport1 adja a Vidi Európa Liga-meccseit

A sorozat szeptember 20-án kezdődik, minden mérkőzésre csütörtökön kerül sor.

Ahogy az a monacói sorsoláson kiderült, csapatunk a BATE Borisov, a PAOK és a Chelsea ellen készülhet az Európa Liga „L” csoportjában. A bérletértékesítés már elkezdődött, ám természetesen azok is követni tudják majd a mérkőzéseket, akik nem tudnak a helyszínen szurkolni a Vidinek.

A MOL Vidi FC találkozóit élőben a Sport1-en és a Spektrum Home-on lehet majd megtekinteni. A Spektrum Home a MindigTV hálózatában szabadon elérhető, a Sport1 pedig a magyar háztartások 87%-ban. Amennyiben Ön otthon nem látja a kínálatban, keresse fel szolgáltatóját!

A nagyobb szolgáltatók közül a Sport1 a Telekomnál az „IPTV Alap” díjcsomagban is megtalálható, a DIGI-nél a „Kábel TV” és a „Műholdas TV” csomagban is benne van. A csatorna a UPC-nél a „Kábel TV Bronze”, az Invitelnél az „IPTV Alap”, a Kábelsat-2000-nél a „Családi Csomagban” érhető el.

Bár tévében is nézhető, élőben az igazi! Vegyen bérletet!

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek