VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Szeptember 19. 17:06  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
EURÓPA LIGA
A Groupama Arénában edzett a BATE

A sajtótájékoztatón pedig kiderült: Aleksandr Hleb és Nikolai Signevich sem utaztak el Magyarországra.

A szerdai napot már Magyarországon töltötte a MOL Vidi FC csütörtöki Európa Liga-ellenfele. Az FK BATE Borisov reggel érkezett Budapestre, a gárda vezetőedzője, Aleksey Baga pedig a védő Nemanja Milunovic társaságában 17:30-tól sajtótájékoztatót tartott - az eseményre elsősorban magyar újságírók voltak kíváncsiak.

Aleksey Baga így nyilatkozott:

"Megnéztük a MOL Vidi FC mérkőzéseit. Erős csapatokon jutottak túl, a Dudelange, a Ludogorets és a Malmö is komoly játékerőt képvisel. Kiegyensúlyozott, szervezett ellenfélről van szó, válogatott játékosok garmadája alkotja az együttest. Nehéz mérkőzésre számítok."

Nemanja Milunovic beszámolt a csapat helyzetéről.

"Több sérültünk is van, Aleksandr Hleb és Nikolai Signevich el sem utaztak Magyarországra, nélkülük kell megküzdenünk a Vidivel. Ezzel együtt is elég erős a keretünk, sok olyan játékossal rendelkezünk, akik szeretnének élni a lehetőséggel és bizonyítani, hogy kezdőbe valók. A szerb újságokban olvastam Danko Lazovics esetéről, de őszintén szólva eddig abban sem voltam biztos, hogy azonnal vonul-e vissza vagy csak a szezon végeztével. Sajnálom, hogy egy ilyen remek játékos befejezi a pályafutását, de természetesen tiszteletben kell tartani a döntését és sok sikert kívánok neki a jövőre nézve!"

A sajtótájékoztatót követően a BATE csapata a Groupama Arénában tréningezett, melynek első 15 perce volt sajtónyilvános. A fehéroroszok ezen idő alatt bemelegítettek és játékos gyakorlatokat végeztek.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek