VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Szeptember 19. 15:40  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
VIDISHOP
Öltözzön a csoportkörhöz!

A BATE elleni mérkőzés előtt már megvásárolhatók a hivatalos Európa Liga-termékek!

A csapat remek teljesítményéhez a VidiShop is igyekezett felnőni, az elmúlt hetekben nagy erőkkel készültek az Európa Liga csoportköréhez méltó termékek!

A BATE elleni meccs előtt lesz először megvásárolható a hazai Európa Liga-mez, amelynek ára 22490 forint. A mezhez kétfajta sál is jár, az egyik a fehéroroszok elleni meccsnek, a másik az „L” csoportnak állít emléket, ezeket 3490 forintért lehet megvásárolni. Akik a mez helyett, vagy mellett inkább a klasszikusabb utcai viseletre jobban alkalmas pólókat preferálja, 4490 forintért vehetik meg a felnőtt-, 3990 forintért a gyermek méreteket.

A mérkőzés helyszínéül szolgáló Groupama Arénában három VidiShopot találhatnak szurkolóink, mindhárom árusítóhely 16:55 órakor nyit, a mérkőzés alatt, valamint a lefújás után is lehet vásárolni. Az érdeklődök a VIP-ben, a C5 tribün feljárójával szemben, a kerengőn, valamint a B3-C1 szektor feljárója mellett látogathatják meg a BATE ellen nyitva tartó VidiShopokat. 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek