VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Szeptember 20. 08:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
EURÓPA LIGA
Aleksey Baga: "Számít a főtáblás tapasztalat"

Ellenfelünk vezetőedzője szerint nem számolgatnak.

Csütörtökön este 18:55-kor megkezdi szereplését az Európa Liga 2018-19-es kiírásának főtábláján a MOL Vidi FC. Ellenfelünk a fehérorosz rekordbajnok FK BATE Borisov lesz, amelynek vezetőedzője, Aleksey Baga a mérkőzés előtt nyilatkozott.

"Nem számolgatunk és nem határozunk meg elvárt pontszámot a csoportkörre, egész egyszerűen annyi egységet szeretnénk gyűjteni, amennyi elegendő a továbbjutás kiharcolásához. Ha ez 5 pont, akkor annyi, ha 10 pont, akkor annyi. A sorsolásba természetesen nem volt beleszólásunk, így alakult, hogy Budapesten kezdünk - igazából nincs jelentősége, hiszen mindenképp játszanunk kellett volna itt is. Budapest szép város, az időjárás pedig jelenleg tökéletes. Úgy érzem, erős csapatunk van, számottevő tapasztalattal a birtokában. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat számít a főtáblás múlt, teljesen más egy selejtező, mint egy teltházas csoportkörös összecsapás. Idegenben egyébként is jól szokott menni a játék, Finnországban és Azerbajdzsánban egyaránt győzelmet arattunk a kvalifikáció során."

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek