VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Szeptember 25. 10:31  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Kovács János lett a Vidi utánpótlásának vezető játékosmegfigyelője

A fiatal szakember eddig is klubunk utánpótlásában dolgozott scoutként, a jövőben pedig ő fogja felügyelni és irányítani a játékosmegfigyelők munkáját egészen az NB III-as csapatig. 

"Kovács János eddig is a Vidi utánpótlásában dolgozott scoutként, az ő szerződését meghosszabbítottuk, illetve módosítottunk is rajta. A jövőben az utánpótlásunk vezető játékosmegfigyelőjeként fog dolgozni. Ezzel párhuzamosan természetesen bővíteni szeretnénk a játékosmegfigyelő-hálózatunkat itt az utánpótlásban, erre egyébként az igény már korábban megfogalmazódott. Az országot három részre - keleti, nyugati és középső - felosztva három scout fog a tehetséges fiatalok felkutatásával foglalkozni, az ő munkájukat fogja irányítani és felügyelni Kovács János" - tájékoztatta honlapunkat Kenyeres Imre, utánpótlás-sportigazgató.

"Természetesen nagyon örülök a lehetőségnek, és egyúttal szeretnék köszönetet mondani a Vidi és a Vidi utánpótlás-vezetőinek a nekem megszavazott bizalomért. Vezető játékosmegfigyelőként a munkámat az U14-es korosztálytól az NB III-as csapatig kell ellátnom, de a kollégáimmal a 14 évnél fiatalabb tehetségek felkutatásában is részt fogunk venni. Ezen kívül, ahogy eddig is, a jövőben is segíteni fogom munkámmal az NB I-es csapatot is" - nyilatkozta honlapunknak Kovács János, utánpótlás vezető játékosmegfigyelő.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek