VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Szeptember 27. 11:11  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Öt Vidi-játékos is meghívót kapott az U15-ös válogatottba

Egy több hónapon át tartó folyamat végéhez közeledik az U15-ös válogatott keretének kialakítása. Egyre valószínűbb, hogy a Vidiből több játékosnak is komoly esélye van arra, hogy bekerüljön a szűk keretbe is.

Kenyeres Imre utánpótlás-sportigazgató tájékoztatása szerint vasárnaptól szerdáig egy körülbelül 32-33 fős bő kerettel edzőtáborozik Telkiben az U15-ös válogatott. Ebben a bő keretben öt fehérvári játékos is helyet kapott. Petres Márk, Menyhárt Zsombor, Dala Martin, Morvai Milán és Horváth Máté már az augusztusi összetartáson is részt vettek, akkor egyébként körülbelül 65-en kaptak meghívót az U15-ös válogatott edzőtáborába. A mostani összetartás végeztével fogja az U15-ös válogatott szakmai vezetése kiválasztani azt a 22-24 főből álló szűk keretet, amely októberben már nemzetközi mérkőzésen is megmutathatja magát. A szerdai, utolsó napon egyébként azoknak a kluboknak az edzői és vezetői, amelyek játékost vagy játékosokat adtak a válogatottnak, Telkiben vesznek részt egy szakmai napon. Ennek keretében előbb egy MLSZ-es előadáson hallgatnak meg, majd pedig megtekintik az U15-ös válogatott edzését. Klubunkat a Vidi U15-ös csapatának edzője, Horváth Zoltán, valamint Fórián Zsolt utánpótlás szakmai igazgató fogja képviselni. 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek