VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Október 01. 10:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Vinícius Paulo: "Az önbizalmunknak is jót tesznek az ilyen győzelmek"

Középhátvédünk szerint a szervezettség, a fegyelmezettség és a mentális erő jelentette a különbséget.

1-0-s győzelmet aratott a MOL Vidi FC a Diósgyőri VTK vendégeként az OTP Bank Liga 9. fordulójában. Csapatunk kapott gól nélkül lehozott mérkőzéséből középhátvédünk, a mind a 90 percet pályán töltő Vinícius Paulo is kivette a részét, a lefújást követően a molvidi.hu-nak értékelt.

"Az elmúlt mérkőzésekhez képest a különbséget a nagyobb szervezettség, fegyelmezettség és a mentális erő jelentette. Valamilyen szinten azokon a találkozókon is megvolt ez, de most sokkal inkább kijött a lépés és sikerült kapott gól nélkül zárni. Ezután a siker után javultak a kilátásaink a bajnokság végkimenetelét tekintve, közelebb kerültünk az élbolyhoz és egy elmaradt összecsapásunk még hátra van. Az önbizalmunknak is jót tett az ezen a héten aratott két győzelem és természetesen ezek a pontok a szezon második felében még rengeteget érhetnek. Jelenleg igyekszünk tartani a lépést az éllovasokkal. Már mindannyian nagyon izgatottak vagyunk a Chelsea elleni Európa Liga-találkozó miatt, hiszen nem játszunk ilyen szintű ellenféllel minden nap, de az egy teljesen más jellegű meccs lesz, nem lehet kiindulni a miskolci játékból" - fogalmazott Vinícius Paulo.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek