VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Október 09. 12:45  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Összesen 19 gólt rúgott a Szekszárdnak U19-es, U17-es és U16-os csapatunk

Két fiú korosztályunk és a felnőtt nők őrzik veretlenségüket.

Mozgalmas hétvégét teljesítettek utánpótlás csapataink, mi több, már múlt szerdán is érdekeltek voltak a 3. fordulóból elmaradt találkozókon. Három együttesünk továbbra is veretlen, három legidősebb fiú korosztályunk tripla sikert aratott a Szekszárdi UFC fölött.

U19 II. osztály 7. forduló
2018. október 7. Szekszárdi UFC - MOL Vidi FC 0-7 (0-2)
A forduló előtt és után is 2 ponttal rendelkező, most már utolsó előtti helyen álló Tolna megyeiek tovább rontották 2-26-os gólkülönbségüket, miután a Vidi lehengerlő teljesítményt nyújtva, hét góllal legyőzte őket. A mieink közül Horváth Bálint mesterhármast ért el, további négyen pedig betaláltak, így veretlenül kapaszkodunk az éllovas és eddig hibátlan Vasas mögött a 2. helyen.

U17 II. osztály 7. forduló
2018. október 6. MOL Vidi FC - Szekszárdi UFC 7-2 (1-2)
Csodás feltámadást mutatott be és végül szintén 7 gólig jutott U17-es csapatunk a Szekszárd ellen. A Sóstón lejátszott találkozón a 41. percig 2-0-ra vezetetett az ellenfél, de Simek Péter tanítványai ezt követően szépítettek, a második játékrészben pedig gólfiesztát rendeztek, Urbán, Érczkövi és Koppermann egyaránt duplázni tudtak a sereghajtók ellen. A Vidi ezzel 7. és szombaton a 9. Szolnokhoz látogat.

U16 II. osztály 7. forduló
2018. október 6. MOL Vidi FC - Szekszárdi UFC 5-1 (3-0)
A korai vezetés után az első félidő hajrájában döntötte el a meccset a szintén a Szekszárddal meccselő U16-os csapatunk. Bencze Zsolt tanítványai közül Bozai mesterhármast ért el, a zsinórban 4. sikerrel pedig már a 6. helyen állunk a tabellán. Szombaton a 0 pontos Szolnok következik.

U15 I. osztály 3. forduló
2018. október 3. MTK Budapest - MOL Vidi FC 0-0 (0-0)
Tavalyi bajnokcsapatunk - amely idén már az U15-ös korosztályban szerepel - első pontvesztését könyvelhette el a hét közben, a 3. fordulóból bepótolt bajnokin, amikor a 3. helyezett MTK-hoz látogattak Horváth Zoltán tanítványai. A gól nélküli döntetlennel kevésbé kedvező gólkülönbségünk miatt vesztett pontok tekintetében visszacsúsztunk a 2. helyre a tabellán.

U15 I. osztály 7. forduló
2018. október 6. Debreceni VSC - MOL Vidi FC 2-3 (1-2)
Nagy küzdelemben aratott fontos győzelmet a szombati összecsapáson az U15, hiszen a hazaiak kétszer is egyenlíteni tudtak, mielőtt bevittük volna a döntő találatot. Petres Márk 6 perccel a rendes játékidő vége előtt, a 74. minutumban volt eredményes, így holtversenyben első a góllövőlistán, ahogy holtversenyben első a Vidi is a tabellán. Szombaton a 6. Ferencváros látogat Sóstóra.

U14 I. osztály 3. forduló
2018. október 3. MTK Budapest - MOL Vidi FC 1-0 (1-0)
Mindössze egy góllal maradt alul a hétközi meccset megelőzően 14. helyen álló csapatunk a hibátlan és éllovas MTK-val szemben, amely a 28. percben szerzett góljának köszönhetően tartotta otthon a 3 pontot.

U14 I. osztály 7. forduló
2018. október 6. Debreceni VSC - MOL Vidi FC 3-1 (3-0)
Hiába a tisztes helytállás azonban a budapestiekkel szemben, pont nélkül zárta a hetet Disztl Milán csapata, miután szombaton Debrecenben is alulmaradt, ezúttal 3-0 után 3-1-re. A 9. Loki után legközelebb, szombaton a 4. Fradi következik a bajnokságban.

Női labdarúgás

Női NB II Nyugati csoport 5. forduló
2018. október 4. Pápai ELC-Nyárád - MOL Vidi FC 1-2 (1-0)
A szezonban másodjára futott össze felnőtt női csapatunk a pápaiakkal, ám amíg a Magyar Kupa-meccs nagy különbségű sikerünket (8-0) hozta, idegenben, a bajnokságban már küzdelmesebben alakult a találkozó. A félidőben még vezető hazaiakat Pasker és Szabó B. góljai szomorították el, a mieink pedig ezzel a győzelemmel továbbra is őrzik teljesen hibátlan mérlegüket, gólkülönbségünk 49-3-as. Legközelebb, vasárnap a még 0 pontos Balatonfüred érkezik Sóstóra.

A leány U19-es, U16-os és U14-es csapatok nem léptek pályára a hétvégén.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek